Köllő Babett szerint sokan túlmisztifikálják a pénzt

Forrás: Instagram/Köllő Babett -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország ismeri már a luxusfeleségeket, a VIASAT3 új sorozata ugyanis kellően felkavarta az állóvizet. Köllő Babett azonban most a szokottnál is jobban kitárulkozott egy interjúban.

Nem biztos, hogy sokkal szimpatikusabb lesz a közönségnek Köllő Babett a Velvetnek adott interjúja után. Elmondta, hogy kizárólag a PR-értéke miatt vállalta el a szereplést és teljesen mindegy számra, hogy mit írnak róla, csak írjanak.

"Teljesen mindegy, hogy mit, csak írjanak az emberről. Ez a lényeg. Azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy ennyi negatív kritikát, megjegyzést kapunk, de ez van. Végülis ez jó, hogy foglalkoznak velünk. És nem mellesleg a műsor indulása óta több felkérést is kaptam. Színházit és tévést egyaránt. Amit akartam, az bejött. Egyelőre úgy tűnik" - mondta, és azt is hozzátette, hogy sokszor direkt adja a szőke nőt, hiszen az senkit sem érdekel, hogy ő valójában első kiadásos Ady-köteteket gyűjt, és esetleg festményekről diskurál.

Köllő Babett a PR-értéke miatt vállalta a szereplést Forrás: Instagram/Köllő Babett

A pénz szerinte biztonságot nyújt, ha van, ha nincsen, akkor az természetesen nehezítő körülmény, de attól még lehet boldog az ember.

"Éltem én szerényebb körülmények között, amikor együtt laktam a barátnőimmel egy lakótelepi panellakásban, és hónap végén párizsis zsömlét ettünk. Az is egy baromi jó időszak volt, és nem voltam kevésbé boldog. Sokan túlmisztifikálják a pénz fontosságát. Ez csak játék. Persze könnyen mondom ezt, de úgy gondolom, hogy ez számomra csak megnyugtató tény, hogy van, de egyáltalán nem boldogít. Sőt! A barátaink között vannak olyanok, akik sokkal gazdagabbak, és baromi nagy teher ez számukra. Hajnali ötkor kelnek és éjfélkor fekszenek, de nem azért, mert addig szórakoznak és költik a végtelen pénzüket, nem, hanem mert annyit dolgoznak, hogy a felépített vállalkozásuk, kis birodalmuk továbbra is megmaradjon. Ez lelkileg és fizikailag is baromi megterhelő" - mondta a lapnak Babett.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.