Videóüzenetben búcsúzott a nézőktől Gundel Takács Gábor

búcsú Áll az alku videó Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor a Facebookon osztotta meg azt a felvételt, amiben elbúcsúzott az Áll az alku nézőitől. De jó hírt is közölt.

A műsorból felvettek harminc adást, amit már le is adtak, így a munkának vége. Ám a műsorvezető megnyugtatott mindenkit: nagy valószínűséggel visszatér még a játék, ugyanis rengetegen jelentkeztek.

"Annyit talán elárulhatok, hogy már folyik a közös gondolkodás arról, hogy hogyan tovább. Nem véletlen volt játékos felhívás, több mint hétezren jelentkeztek, ez fantasztikus" - mondta Gundi.

Köllő Babett szerint sokan túlmisztifikálják a pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20171009-kollo-babett-szerint-sokan-tulmisztifikaljak-a-penzt.htmlAz egész ország ismeri már a luxusfeleségeket, a VIASAT3 új sorozata ugyanis kellően felkavarta az állóvizet. Köllő Babett azonban most a szokottnál is jobban kitárulkozott egy interjúban. TV + SztárokOrigoHíres szülők, akik sérült gyermekeket nevelnek: Colin Farrelltől Balla Eszterighttp://www.life.hu/sztarok/20171009-hires-szulok-akik-serult-gyermekeket-nevelnek-colin-farrelltol-balla-eszterig.htmlA speciális igényű gyermekek nevelése egyaránt jelent kihívást, és különlegesen szép élményeket. Az alábbi híres szülők első kézből tudják, hiszen mindannyian ezt a feladatot kapták, a legtöbben pedig nemcsak a saját gyermekük, hanem minden fogyatékkal élő gyermek életét szeretnék jobbá tenni karitatív munkákkal és azzal, hogy felhívják az emberek figyelmét: az ilyen gyermekek tele vannak értékekkel.TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert megcélozta Majkát és ByeAlexet is (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171009-puzser-beszolt-majkanak-es-byealexnek-is.htmlPuzsér Róbert ismét kezébe vette a billyentyűzetet, és ezúttal Majkáról, illetve ByeAlexről alkotott véleményt. TV + SztárokOrigoByeAlex kiborult, amiért rasszistának nevezték http://www.life.hu/sztarok/20171009-byealex-teljesen-kiborult-mert-rasszistanak-neveztek.htmlByeAlexet rosszul érintette, hogy rasszistának nevezték, ezért úgy döntött, a közösségi oldalán reagál a vádakra. TV + SztárokOrigoEzért feküdt le Kamilla hercegné először Károllyalhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-ezert-fekudt-le-kamilla-hercegne-karollyal.htmlKároly herceg és Kamilla viszonya évtizedekkel ezelőtt kezdődött, és tartott még akkor is, mikor Károly házasságot kötött Dianával. Az viszont csak most derült ki, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk: Kamilla nem gyengéd érzelmei miatt kezdett Károllyal. TV + Sztárok--Ezért nem ölelgeti egymást nyilvánosan Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/sztarok/20171009-katalin-es-vilmos-ezert-nem-erintkezik-nyilvanosan.htmlKatalin és Vilmos nagyon szeretik egymást, de érzelmeiket nem szokták nyilvánosan kifejezni, még egy kézfogással vagy puszival sem. Kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.