Boris Becker eladósodott, valóságshow-ba is menne, hogy pénzt csináljon

Forrás: DPPI/ Ben Queenborough -
Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boris Becker ünnepelt teniszcsillag volt, rengeteg pénzt halmozott fel, de júniusban csődöt jelentett. Hogy javítson kilátástalan anyagi helyzetén, most egy valóságshow-t is elvállalna: mehet a dzsungelbe!

Olyan szintre süllyedt Boris Becker, amit valószínűleg soha nem gondolt volna. A teniszcsillag éveken át élte a gazdagok gondtalan életét, de most kétszer is meg kell gondolnia, mit vesz le a polcról, ugyanis eladósodott. 54 millió fontos adósságot halmozott fel az egykori milliárdos, így most mindent hajlandó megtenni, ami pénzt hoz a konyhára.

Fájhat a feje Boris Beckernek, elég nagy bajban van Forrás: DPPI/ Ben Queenborough

Költséges válásai és hibás üzleti döntései miatt jutott erre a sorsra, hogy mentse magát, egy valóságshow-t is szívesen elvállalna.

Állítólag az itthon Celeb vagyok, ments ki innen! címen futó eredetileg brit műsorba, az I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here-ben vállalt szereplést,

méghozzá 500 ezer fontért. Persze ez az összeg igen csekély a felhalmozott tartozáshoz képest, és még úgyis maradt bőven, hogy a 65 ezer fontot érő Maseratiját is elszállították már – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.