Te hallottál már Natalie Zettelről?Ő az újabb Kardashian rokon: fotó

rokonság Natalie Zettel unokatestvér Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? 

Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner vagy Kourtney Kardashian - teljesen mindegy melyiket képzeljük magunk elé, mert mindannyian gyönyörűek. Már ezt is eleve nehéz megérteni, pedig most kiderült, hogy van még szexi rokon a tarsolyban.

Még pedig Natalie Zettel, aki Kris Jenner fiatalabbik testvérének, Karen Houghtonnak a lánya. A 18 éves szépség láthatóan megörökölte a család genetikusan kódolt szexi vonásait, és benne ráadásul még az ártatlanság bája is fellelhető.

A barna hajú fiatal lány érthető módon játszadozik a modellkedés gondolatával, hiszen minden alapja meg van ahhoz, hogy szép karriert építsen.

@nataliezettel által megosztott bejegyzés,

"The sun shines not on us but in us."-John Muir #happymonday

@nataliezettel által megosztott bejegyzés,

Bréking! Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner április óta a 25 éves rapperrel, Travis Scottal randizik, miután lezárta se veled se nélküled kapcsolatát előző pasijával, Tygával, a börtönviselt rapperrel, akit korábban Magyarországra is elkísért. A TMZ értesülései szerint Travis azt is elújságolta barátainak, hogy Kylie-val kislányt várnak, és a baba februárban érkezik.

Stohl András legkisebb lányát, Franciskát is elvitte a Sztárban sztár stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-legkisebb-lanyat-is-elvitte-a-sztarban-sztar-studiojaba.htmlStohl András szerette volna megmutatni élete egy nagyon fontos szereplőjének a Sztárban sztárt, így magával is vitte az esti élő show-ra, pedig eddig féltve óvta a nyilvánosságtól. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Vicces baki történt a Fókusz című műsorban: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-vicceset-bakiztak-a-fokusz-cimu-musorban.htmlHumoros baki történt a Fókuszban, amit még a műsorvezető sem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--Bankautomatával pózolt Kelemen Anna: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-kelemen-anna-bankautomatat-szeretne-otthonra.htmlKelemen Anna legújabb fotója többeket is meglepett, a szexi szőkeség ugyanis egy bankautomatával pózolt. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázst el akarja fenekelni Mistress Genezishttp://www.life.hu/sztarok/20171010-sebestyen-balazst-el-akarjak-fenekelni.htmlBalázs, Feri és Jani a reggeli show-ban beszélgettek a fenekelés terápiás hatásáról. Vajon gondolták, hogy ennyire népszerű lesz a téma és Balázs feneke? Egy hivatásos fenekelő jelentkezett is egy kis popsiverésre... TV + Sztárok--Ezért feküdt le Kamilla hercegné először Károllyalhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-ezert-fekudt-le-kamilla-hercegne-karollyal.htmlKároly herceg és Kamilla viszonya évtizedekkel ezelőtt kezdődött, és tartott még akkor is, mikor Károly házasságot kötött Dianával. Az viszont csak most derült ki, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk: Kamilla nem gyengéd érzelmei miatt kezdett Károllyal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.