Istenes Bence medúzát fogott a Survivor forgatásán: fotó

Forrás: Fb / Istenes Bence -
medúza Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgot tett Istenes Bence. Szerencse, hogy nem lett semmi baja. 

Istenes Bence mostanában furcsa dolgokat művel: nemrég egy szex utáni fotót posztolt Adéllal, amitől a követők enyhén szólva kiborultak. Olyannyira nagy port kavart a dolog, hogy utólag még magyarázkodni is kellett az eset miatt.

Ezt követően Bence egy olyan képet villantott a közösségi oldalán, amelyen totálisan el volt torzulva az arca. De ezúttal a követők vették a poént, és együtt szórakoztak a fiatal műsorezetővel, aki szintén megdöbbentő dolgot mutatott:

A sztárapuka medúzát fogott a Survivor forgatásán, és saját bevallása szerint is igen ijesztő volt a dolog. Nem csoda, hogy ezt megosztotta a rajongóival, hiszen ilyen nem történik az emberrel minden nap.

Így készítette fel Istenes Bence Kiss Ramónát az X-Faktorra

Rami nem tagadta, hogy kicsit izgult az X-Faktor első válogatója előtt, de Bence oldotta a feszültségét, sőt, meg is énekeltette utódját. Jót bohóckodtak együtt, és közben Bence azt is elárulta, hogy nagyjából mire lehet számítani ebben a műsorban: videó!

Katalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Vicces baki történt a Fókusz című műsorban: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-vicceset-bakiztak-a-fokusz-cimu-musorban.htmlHumoros baki történt a Fókuszban, amit még a műsorvezető sem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--Bankautomatával pózolt Kelemen Anna: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-kelemen-anna-bankautomatat-szeretne-otthonra.htmlKelemen Anna legújabb fotója többeket is meglepett, a szexi szőkeség ugyanis egy bankautomatával pózolt. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna megkérdezte rajongóit, mi a véleményük az X-Faktorról: válaszoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-kiss-ramona-megkerdezte-rajongoit-mi-a-velemenyuk-az-x-faktorrol.htmlKiss Ramóna megkérdezte a rajongóit, hogy tetszik nekik az X-Faktor, és bizony ők őszintén válaszoltak, csak nem biztos, hogy Rami erre számított. A nézők ugyanis nem dicsérték a műsort. TV + SztárokOrigoStohl András szeretné, ha a Sztárban sztáros zsűritársai nem a személyes kedvencükre szavaznánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-biralta-zsuritarsai-pontozasat-a-sztarban-sztarban.htmlStohl András mindig azon van, hogy szakmai szemmel nézze a Sztárban sztár produkcióit, és úgy érzi, ezt nem mindenki csinálja ugyanígy. A színész bírálta zsűritársai pontozását. TV + SztárokOrigoVideóüzenetben búcsúzott a nézőktől Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-videouzenetben-bucsuzott-a-nezoktol-gundel-takacs-gabor.htmlGundel Takács Gábor a Facebookon osztotta meg azt a felvételt, amiben elbúcsúzott az Áll az alku nézőitől. De jó hírt is közölt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.