Kiss Ramóna megkérdezte rajongóit, mi a véleményük az X-Faktorról: válaszoltak

Forrás: Kiss Ramóna / Facebook -
X-Faktor Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna megkérdezte a rajongóit, hogy tetszik nekik az X-Faktor, és bizony ők őszintén válaszoltak, csak nem biztos, hogy Rami erre számított. A nézők ugyanis nem dicsérték a műsort.

Kiss Ramóna idén vesz részt először az X-Faktorban, hiszen belőle csak most lett műsorvezető. Lelkes háziasszonyként nagyon is érdeklődik a nézők véleménye iránt, első kézből szeretné tudni, nekik hogy tetszik a műsor, ezért meg is kérdezte őket. Facebook-oldalán kicsit félve érdeklődött rajongóitól Rami, és nem alaptalanul. Megkapta a válaszokat, de nincs minek örülni.

Kiss Ramóna rajongói nem kedvelik az X-Faktort Forrás: Kiss Ramóna / Facebook
  • Köszönöm kérdésed, egy kalap sz*r volt, mint ebben a szériában az összes epizód. Zuhanórepülésben van ez a műsor, és szerintem egy blama részt venni benne, bármilyen formában is.

  • Az idei szerintem a leggyengébb X-Faktor, nagyon nívótlan.
  • Itt az a legnagyobb gond, hogy a mentorok azt vitték, akit szerettek és a tehetségeket pedig elküldték!

Neked mi a véleményed az idei X-Faktorról?

Stohl András szeretné, ha a Sztárban sztáros zsűritársai nem a személyes kedvencükre szavaznánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-biralta-zsuritarsai-pontozasat-a-sztarban-sztarban.htmlStohl András mindig azon van, hogy szakmai szemmel nézze a Sztárban sztár produkcióit, és úgy érzi, ezt nem mindenki csinálja ugyanígy. A színész bírálta zsűritársai pontozását. TV + SztárokOrigoHíres szülők, akik sérült gyermekeket nevelnek: Colin Farrelltől Balla Eszterighttp://www.life.hu/sztarok/20171009-hires-szulok-akik-serult-gyermekeket-nevelnek-colin-farrelltol-balla-eszterig.htmlA speciális igényű gyermekek nevelése egyaránt jelent kihívást és különlegesen szép élményeket. Az alábbi híres szülők első kézből tudják, hiszen mindannyian ezt a feladatot kapták, a legtöbben pedig nemcsak a saját gyermekük, hanem minden fogyatékkal élő gyermek életét szeretnék jobbá tenni karitatív munkákkal és azzal, hogy felhívják az emberek figyelmét: az ilyen gyermekek tele vannak értékekkel. TV + SztárokOrigoEzért feküdt le Kamilla hercegné először Károllyalhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-ezert-fekudt-le-kamilla-hercegne-karollyal.htmlKároly herceg és Kamilla viszonya évtizedekkel ezelőtt kezdődött, és tartott még akkor is, mikor Károly házasságot kötött Dianával. Az viszont csak most derült ki, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk: Kamilla nem gyengéd érzelmei miatt kezdett Károllyal. TV + Sztárok--Ezért nem ölelgeti egymást nyilvánosan Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/sztarok/20171009-katalin-es-vilmos-ezert-nem-erintkezik-nyilvanosan.htmlKatalin és Vilmos nagyon szeretik egymást, de érzelmeiket nem szokták nyilvánosan kifejezni, még egy kézfogással vagy puszival sem. Kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Csősz Bogi reagált Dombóvári István és Kormos Anett szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-reagalt-csosz-bogi-dombovari-istvan-es-kormos-anett-szavaira.htmlCsősz Bogi az anyaságról nyilatkozott, amit Kormos Anett és Dombóvári István sem hagyott szó nélkül. A luxusfeleség most reagált a két sztár szavaira, úgy érzi, nincs joguk így ítélkezni. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-zalatnay-cini-elarulta-kik-nem-alltak-vele-szoba-a-borton-utan.htmlZalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.