Sebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárba: ez a véleménye Pumped Gabóról

2017.10.10. 17:01

Pumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata végérvényesen lezárult. Erről maga Ági mesélt, valamint azt is megtudtuk, mit érez új szerelme, VV Lóri iránt.

Az izommacsó és a plasztikcica szerelme már a múlté. A fiatal lány már egy másik valóságshow szereplőt szeret, méghozzá VV Lórit. A Borsnak elárulta a fiatal lány, miért lett vége Gabóval és miért akar minden szálat megszakítani vele. 

Sebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárbaForrás: Facebook

"Gáborral semmit nem szeretnék már. Le szeretném mosni magamról azt a képet, amit neki is köszönhetek. Én meg Soma álltunk ki mellette akkor is, amikor bajban volt, és simán átver minket. Harminc nővel csalt meg. Ő pedig mindenkin átgázol. Csak a saját hírneve, meg gazdagsága élteti" - mesélte a lány.

És hogy mit érez új kedvese iránt? Ezt is elárulta:

"VV Lóri? Szerelem volt első látásra. A tévén keresztül nem foglalkoztatott, a párja, Dia miatt sem. Emlékszem, először VV Soma döntőjén találkoztunk. Amikor megláttam, elborult minden, azonnal működött a kémia. Nemrég kitettem egy képet és ő volt az egyetlen, aki kerek mondatban reagált: de jól áll neked a rövid haj! Már aznap találkoztunk és azóta is együtt vagyunk" - ecsetelte boldogan a lány.

Pumped GaboSebestyén Ágnes