Sebestyén Balázst el akarja fenekelni Mistress Genezis

Forrás: RTL -
fenekelés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs, Feri és Jani a reggeli show-ban beszélgettek a fenekelés terápiás hatásáról. Vajon gondolták, hogy ennyire népszerű lesz a téma és Balázs feneke? Egy hivatásos fenekelő jelentkezett is egy kis popsiverésre...

Sebestyén Balázs hozta fel a témát rádiós műsorában: a feneklés terápiás hatásáról beszélt. Ez a módszer ugyanis állítólag csökkenti a stresszt és segít feldolgozni a traumákat is.

"Ha van Magyarországon, akkor egyszer elmegyek" - mondta bátran Balázs, akit úgy néz ki, egy hivatásos fenekelő már ki is nézett magának.

Mistress Genezis többek között a fővárosban is vállal feneklést, amit egy levélben Balázsnak is felajánlott:

„Köszönöm Balázs a mai témát. Nagyon bátor voltál, hogy erről egyáltalán mertél beszélni. Ugye, én ezt már évek óta csinálom. (...) Ha szeretnéd kipróbálni, jelentkezz! A te mestered" - idézte a levelet Balázs.

Sebestyén Balázst elfenekelné egy nő Forrás: RTL

A Bors megkereste a levelet író hölgyet is:

„A kezem erős, kemény, így a kézi fenyítés remek bemelegítés, de a véleményem az, hogy egy igazi szeánszon soha nem hiányozhat a cane-nel (pálcával) történő fenyítés sem. A személyiségéből adódó terápiát javasolnék neki. Bár nem beszéltem vele soha erről, szakemberként azt látom, hogy a nagyon nyílt, kedves, optimista és remekül kommunikáló showman szereplése mögött – amely sok, de leginkább felszínes kapcsolatot eredményez a számára –, a komoly, mély, hosszantartó kapcsolatokkal gondban lévő és feltételezhetően időnként mély érzéseket leplező személyiség van. Ezen elfoj- tott érzelmek feloldását tudnám számára a terápiával felajánlani, amennyiben nem szeretné magával cipelni egy életen át. Ezek az elfojtások ugyanis belülről mérgeznek, pusztítanak minket - ecsetelte a feneklés mestere."

Vajon Balázs vállalkozni fog erre a terápiás módszerre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.