Vicces baki történt a Fókusz című műsorban: fotó

Fókusz baki Barabás Éva D.Tóth András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Humoros baki történt a Fókuszban, amit még a műsorvezető sem tudott szó nélkül hagyni. 

Ahogy arról már írtunk korábban, Barabás Éva fogágybetegséggel küzd, amiről őszintén mesélt egy exkluzív interjúban. A 48 éves híresség szerint jóval nagyobb figyelmet kellene fordítani erre a kórra, többek között ezért is vállalta, hogy nyíltan beszél róla.

Most azonban szabadságra ment, a helyét pedig D.Tóth András vette át a Fókuszban. A műsor szerkesztői azonban nem voltak elég szemfülesek, ugyanis elfelejtették kicserélni a két műsorvezető nevét.

Viccesen nézett ki, mikor D.Tóth András arca alatt megjelent Barabás Éva neve. Az esetről a 36 éves újságíró a közösségi oldalán is posztolt, így üzent Évának:

"Barabás Évi, nem mondhatod, hogy nem gondolunk rád a szabad heteden"

@evibarabas nem mondhatod, hogy nem gondolunk rád a szabad heteden. #fókusz #vanilyen

D.Tóth András (@dtothandras) által megosztott bejegyzés,

Kellemetlen bakin nevetett Barabás Éva a Fókuszban

Barabás Évának a vegán, a vegetáriánus és egyéb húsmentes étrendek felsorolása okozott kisebb gondot a Fókusz elején. Végül ő is jót nevetett azon, hogy belebakizott a szövegbe, de ettől még bizonyára neki is kellemetlen volt a dolog: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.