Bea asszony nem magára költötte nyereményét: a 10 millió az ügyvédeknek ment

Forrás: Facebook/Bea Konyhája -
Bea asszony nyeremény NAV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem élvezhettei ki Bea asszony, hogy megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, mert a NAV-botrány az összes figyelmet és az összes pénzt elvitte: a nyereményét sem arra költötte, amire szerette volna. 

Bea asszony a tavalyi Konyhafőnök VIP első helyét szerezte meg, de sajnos erre nagyon kevesen figyeltek. Akkor tölt ki ugyanis Győzike NAV-botránya, ez pedig minden mást elnyomott. Nagyon sok pénzt és tárgyakat lefoglaltak tőlük a hatóságok, nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültek, mint mondták, a családi pótlékot várták, hogy legyen miből vásárolni.

Bea asszony nem költhette magára 10 milliós nyereményét Forrás: Facebook/Bea Konyhája

Bea asszony álmait is meghiúsította Győzike botránya, 10 milliós nyereményét is fel kellett áldoznia.

Le akarták foglalni a 10 milliót, de nem vagyok gyanúsított így végül megtarthattam. Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél..."

Ripost

Katalin hercegné nyilvános eseményen járt: így néz ki terhesen: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171011-igy-nez-ki-terhesen-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné nem mutatkozott azóta nyilvánosan, hogy bejelentették a terhességet, de nemrég végre kimerészkedett, és szűk ruhában mutatta meg, mennyire is gömbölyödik a pocakja. TV + SztárokOrigoMegtörte a csendet Kovács Patrícia: válásáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171011-megtorte-a-csendet-kovacs-patricia-valasarol-meselt.htmlHét év házasság és egy közös gyerek után döntött úgy Kovács Patrícia és férje, hogy külön utakon folytatják. Döntésüket közösségi oldalaikon tudatták, ám többet nem szerettek volna elárulni a körülményekről. Most azonban kivételt tett a színésznő.TV + SztárokOrigoGyászol Katalin hercegné: elhunyt a tanítója, Anthony Gordon Lennoxhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-gyaszol-katalin-hercegne-elhunyt-a-tanitoja-anthony-gordon-lennox.htmlKatalin hercegné annak idején, zöldfülűként nagyon sok ember segítségére szorult, hogy helyesen viselkedjen, és helyesen beszéljen. Utóbbiban segített neki Anthony Gordon Lennox, aki mindössze 48 évesen elhunyt. TV + Sztárok--Ambrus Attila többeket el akart tenni láb alól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-ambrus-attila-tobbeket-el-akart-tenni-lab-alol-video.htmlGarami Gábor PotyaUtas című műsorában mesélt Ambrus Attila, aki többek között arról is valott, hogy volt egy fekete listája, amin több ember neve is szerepelt...TV + SztárokOrigoElhagyta felesége a szexéhes világhírű filmes producert, Harvey Weinsteinthttp://www.life.hu/sztarok/20171011-elhagyta-felesege-a-szexehes-vilaghiru-filmes-producert.htmlBombaként robbant a hír, hogy a világ egyik leghíresebb filmes producere, Harvey Weinstein számos nőt zaklatott szexuálisan. Felesége is elhagyta. TV + Sztárok--Hat év várakozás után teherbe esett Kapócs Zsóka: így mesélt a történésekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-hat-ev-varakozas-utan-teherbe-esett-kapocs-zsoka.htmlHosszú évek kemény küzdelme után vált valóra Kapócs Zsóka álma: édesanya lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.