Bea asszony nem magára költötte nyereményét: a 10 millió az ügyvédeknek ment

2017.10.11. 09:20

Nem élvezhettei ki Bea asszony, hogy megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, mert a NAV-botrány az összes figyelmet és az összes pénzt elvitte: a nyereményét sem arra költötte, amire szerette volna. 

Bea asszony a tavalyi Konyhafőnök VIP első helyét szerezte meg, de sajnos erre nagyon kevesen figyeltek. Akkor tölt ki ugyanis Győzike NAV-botránya, ez pedig minden mást elnyomott. Nagyon sok pénzt és tárgyakat lefoglaltak tőlük a hatóságok, nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültek, mint mondták, a családi pótlékot várták, hogy legyen miből vásárolni.

Bea asszony nem költhette magára 10 milliós nyereményétForrás: Facebook/Bea Konyhája

Bea asszony álmait is meghiúsította Győzike botránya, 10 milliós nyereményét is fel kellett áldoznia. "Meg sem tudtam élni, hogy megnyertem egy színvonalas főző műsort. Persze én ugye tudtam már az adásba kerülés előtt, de senkinek nem mondhattam el. Aztán jött a NAV-balhé, és mikorra kiderült, hogy én vagyok a győztes, már senkit nem érdekelt. Ott álltam és tehetetlenül néztem, ahogyan sorban elállnak a támogatók... Ha nem nyerem meg, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk volt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de nem vagyok gyanúsított így végül megtarthattam. Mondjuk olyan szinten ment az ügyvédnek munkadíjra, mint a szél..." - Idézi Ripost Bea asszony az Esti Frizbi felvételén elhangzott szavait.

Bea asszonynyereményNAV