Megtörte a csendet Kovács Patrícia: válásáról mesélt

válás Kovács Patrícia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év házasság és egy közös gyerek után döntött úgy Kovács Patrícia és férje, hogy külön utakon folytatják. Döntésüket közösségi oldalaikon tudatták, ám többet nem szerettek volna elárulni a körülményekről. Most azonban kivételt tett a színésznő.

A NőComment című előadás alatt mesélt válásának körülményeiről a csodaszép színésznő, ahol a Bors egyik munkatársa is jelen volt. Őszintén elmondta, miért döntöttek úgy, hogy a kritikus hét évet nem folytatják tovább.

Kovács Patrícia megtörte a csendet Fotó: Valami Hektor

"Most nyáron véget ért a házasságom, és kicsit gondolkodtam azon, hogy a feminizmustémában mondjak-e valamit...rám mindig az volt jellemző, hogy kapcsolatfüggő vagyok. A szerelmeim gyakorlatilag egymásnak adták a kilincset. Mindig volt mellettem egy férfi, és azt éreztem, hogy mindig valakinek vagyok a valakije. Valakinek a színésznője, a rendezőnek a színésze, a gyerekem anyja, a férjem felesége voltam, és eljött egy pont, amikor azt éreztem, hogy állj! Én akkor most csak saját magamért akarok élni. El akarok kezdeni úgy a semmibe egy életet, hogy nem mástól várom a segítséget vagy a biztonságot" - mesélte őszintén a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.