Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor bár imádja a nőket, a zaklatást nem tudja elfogadni. Egy őrült rajongó ezúttal túl messzire ment.

A színész mesélt már arról a nőről, aki szerelmével üldözi őt és különböző fórumokon zaklatja. Ezúttal azonban sikerült kijátszania a biztonsági őröket is és bejutott Tibor öltözőjébe egy előadás előtt.

Pintér Tibort szexre akarta kényszeríteni rajongója Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala

"Egy démon nő követ folyamatosan, mindenáron be akar férkőzni az intim szférámba. Nemrég valahogy átjutott a színházban a biztonsági őrökön, és bejött az öltözőmbe: meg akart csókolni, és testi kontaktust szeretett volna. Sikerült elküldenem, azóta csillapodott, de nem szűnt meg a beteges rajongása" - mesélte a Ripostnak a sztár.

Sztárok, akik inkább kiléptek a reflektorfényből http://www.life.hu/sztarok/20171010-szineszek-akik-vegul-masik-szakmat-valasztottak.htmlNem is gondolnánk, hogy a hírességek között vannak olyanok, akik önszántukból mondtak le a siker-pénz-csillogás vonzó háromszögéről. Pedig bizony vannak ilyenek, nem is kevés. TV + Sztárok--Bréking! Radics Gigi egyik mentoráltja feladta a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20171011-radics-gigi-egyik-mentoraltja-feladta-a-versenyt.htmlRadics Gigi a fiúk csapatát kapta, majd kiválasztotta azt a három versenyzőt, akit az élős show-ba visz magával. Ám a három fiú közül csak kettő léphet fel hétvégén...TV + SztárokOrigoNagy bejelentést tettek az X-Faktorral kapcsolatban: Kiss Ramóna mellett lesz egy új műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-nagy-bejelentest-tettek-az-x-faktorral-kapcsolatban.htmlNagy bejelentést tettek az X-Faktor műsorával kapcsolatban: nem Kiss Ramóna lesz az egyetlen műsorvezető. Társat kap! TV + Sztárok--Tökéletes képet posztolt Bódi Sylvi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-tokeletes-kepet-posztolt-bodi-sylvi-foto.htmlBódi Sylvit ezúttal irigyeljük, de nagyon. Ezért.TV + SztárokDakota Johnsonnak új pasija van? Egy világsztárral látták meghittenhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-dakota-johnsonnak-uj-pasija-van.htmlDakota Johnson, a Szürke ötven árnyalatának gyönyörű színésznője egy ideje a szinglik életét éli, ám ezúttal úgy tűnik, ez a korszak is véget ér. TV + SztárokKatalin hercegné nyilvános eseményen járt: így néz ki terhesen: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171011-igy-nez-ki-terhesen-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné nem mutatkozott azóta nyilvánosan, hogy bejelentették a terhességet, de nemrég végre kimerészkedett, és szűk ruhában mutatta meg, mennyire is gömbölyödik a pocakja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.