Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségtelen, az Isztambulban élő Csősz Boglárka a legluxusabb feleség a Feleségek luxuskivitelben asszonykái közül. Az Apám beájulna egykori szereplője 10 évvel ezelőtt ment férjhez, ám a házassága az első időkben - bár szereti Burakot - csak első látásra és csak díszleteiben tűnt egy megvalósult álomnak...Ugyan Bogi mára megtalálta a helyét Törökországban - igaz, a jövőjét kétlakian tervezi - de azt sem tagadja, hogy voltak nehézségei az elején. 

Törökországban élő vegyesházasságok tagjaival készített műsort néhány éve a Duna Tv. Az interjúalanyok között volt Csősz Bogi is, aki őszintén beszélt arról, hogy az (enyhén szólva) jómódnak nagy ára van.

Boglárka nem csak arról mesélt, hogy miként ismerkedett meg Burakkal, és hogy nagy volt a szerelem közöttük, hanem azt sem rejtette véka alá, hogy eleinte nagyon nehéz volt az élete. Elmondta, a török feleségek egészen másképpen élnek, mint a magyarok, más a családban elfoglalt helyük, és azt sem tagadta, hogy ebből nem egyszer volt konfliktusa férjével és annak családjával, ugyanis ő nem szokott hozzá ahhoz, ahogy a török nőket kezelik.

"Kiderült, hogy ez nagyon nehéz lesz számomra (...) egy óriási depresszó követte. Az első másfél év, amit nagyon nehezen tudtam feldolgozni. Nem tudtam, hogy mi lesz most (...), teljesen egyedül vagyok" - mesélt a kezdetekről. Hozzátette, az országban a nők biztonsága nagyon fontos, de az elvárás az, hogy ne szóljanak bele semmibe. Bogi elárulta, neki ez eleinte nagyon nehéz volt, tehát úgy döntött, igyekszik minél több dologgal elfoglalni magát, hogy a lehető legkevésbé függjön senkitől.

Az interjút Bogival - akinek éveken keresztül kulturális különbségek nehezítették a dolgát - 5.40-től láthatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.