Majka elárulta a választ az 50 milliós játszmában: ő és a TV2 is reagált

Palvin Barbara 50 milliós játszma Majka Lewis Hamilton kérdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 milliós játszmában olyat láthattunk, mint még soha: Majka akaratlanul elárulta a választ az egyik kérdésre. Mikor erre rájött, kínjában a földön fetrengett, végül pedig másik kérdéskört kaptak a játékosok. Majka és a TV2 is megszólalt az esettel kapcsolatban.

Majka két játékosa Szandi és Pingyusz volt Szlovákiából. A testvérpár nagy reményekkel érkezett a műsorba, és ha másért nem, hát rendhagyó volta miatt biztosan örökké emlékezni fognak a versenyükre. A „szép pár" témakör kiválasztása után ugyanis olyan történt velük, ami a műsor történetében még soha. A válaszlehetőségek tűntek fel előbb, ahogy az lenni szokott, Foma-1-es pilóták voltak felsorolva:

  • Felipe Massa
  • Kimi Raikönnen
  • Lewis Hamilton
  • Jean Alesi
Majka a földön fetrengett Forrás: TV2

„Ez Lewis Hamilton egyébként" – kérdezett rá Majka a pilóta nevének helyes kiejtésére, ő ugyanis nem annyira ismerős a Forma-1 világában, de a pilóták szerelmi életével azért tisztában van.

Azt tudom, hogy Palvin Barbarával van valami maszatolás"

Majka a fejét fogta Forrás: TV2

Azt te tudod, én nem"

Egy másik kérdést kérünk

„Engem ezért kirúgnak. Egy 50 milliót el tudok utalni linkre"- mondta Majka, majd meg is kapták a másik kérdést, amin sikeresen túljutottak, a következőnél viszont elbuktak. A Bors megkereste a TV2 sajtóosztályát, szerintük nem kellene-e újra behívni a játékosokat.

Majka bakija nem befolyásolta a játék végeredményét.

"Megnyugodtam, hogy megmarad az állásom, mert természetesen miután okafogyottá vált, új kérdést kaptak a játékosok, amin sikeresen túljutottak. A TV2.hu-n vissza lehet nézni, ahogy elbénázom az egészet, szerintem nagyon vicces, hogy ekkora hülye vagyok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.