Így él most Palcsó Tamás, a 2005-ös Megasztár ezüstérmese

Palcsó Tamás Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év kihagyás után új dalokkal jelentkezik Palcsó Tamás, a 2005-ös Megasztár második helyezettje, aki szingli és még mindig a szüleivel él.

Tamás a Borsnak mesélt arról, hogy több vállalkozást is vezet, és bár tesz félre pénzt, azt gondolja, hogy egy lakásra így sem futná. A közgazdasági és kommuikációs diplomáját hasznosítja a mindenapokban, új dallal pedig már három éve nem jelentkezett.

Palcsó Tamás új dallal jelentkezett Forrás: facebook.com/PalcsoTamasHivatalos

"Nyolcéves koromig a Havanna-lakótelepen, egy panellakásban éltem, utána költöztünk a családdal Csepelre, ahol a szüleim építettek egy házat. Most is itt élek a nagyszüleimmel, a szüleimmel és a testvéremmel. Az öcsémmel egy szobában nőttünk fel, de most külön vagyunk. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy nekem saját lakást kellene vennem. Nem titok, igyekszem spórolni, de abban nem vagyok biztos, hogy ebből futná egy lakásra" - mesélte Tomi, aki jelenleg szingli, így nem kell még a családalapításon gondolkoznia.

A 31 éves énekes ismét videókat forgatott és elképzelhetőnek tartja, hogy az eurovízióra is nevez majd.
"Alapvetően az van, hogy én szeretek énekelni és zenélni. Ezért csinálom ezt a mai napig. Három éve nem volt friss dalom, és úgy gondoltam, épp itt az ideje, hogy legyen" - mondta a lapnak Tomi.



X-Faktor 2017: A Radio Mobster és Hegedűs Péter búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20171015-x-faktor-2017-a-radio-mobster-es-hegedus-peter-bucsuzott.htmlNagy Krisztián hirtelen távozása után, az X-Faktor 2017 első élő showjában kiderült, hogy Bereznay Dániel lett a 12. versenyző, aki színpadra léphetett szombat este az élő showban. A nézők és a mentorok pedig úgy döntöttek: a Radio Mobsternek és Hegedűs Péternek kellett búcsúznia az X-Faktortól.TV + SztárokOrigoTúlphotoshopolta fotóját Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-tulphotoshopolta-fotojat-tolvai-reni-enekesno.htmlNem csupán a sztárok, de általában minden nő javít egy kicsit a szelfijén, mielőtt feltölti a közösségi oldalakra. Így tett Tolvai Reni is, ám a retus egy kicsit megszaladt... TV + Sztárok--Hollywood molesztálói: Bill Cosby, Stephen Collins és még sokan másokhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-hollywood-molesztaloi-bill-cosby-stephen-collins.htmlHatalmas botrány tört ki Hollywoodban miután kiderült, hogy Harvey Weinstein évtizedeken keresztül molesztálta alkalmazottjait és a színésznőket. A színészek és filmstúdiók sorra szólalnak fel, és ítélik el a befolyásos producert, pedig nem ő az első. Többször is tört már ki botrány, és sokan mondták el, hogy valójában mi folyik Hollywoodban. A kiskorúak és kiszolgáltatott nők vagy férfiak kihasználása évtizedek óta probléma ebben az iparban, de akkor, amikor történik mindig becsukják a szemüket azok, akik tehetnének ellene. Íme, azok a Hollywoodban egykor népszerű emberek, akik már követtek el zaklatásokat. TV + SztárokOrigoBritney Spears élete legjobb formáját hozza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-britney-spears-elete-legjobb-formajat-hozza.htmlSzinte már mindenki elfelejtette, hogy Britney Spears valaha súlyproblémákkal küzdött. A 35 éves énekesnő, ha csak teheti, ledobja a textilt. Így tett szerdai koncertjén is, azóta pedig nagyon dögös videót tett közzé az Instagramon. TV + Sztárok--Ettől félnek a legjobban a luxusfeleségek, és ezt változtatnák meg az életükbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ettol-felnek-a-legjobban-a-luxusfelesegek-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Viasat3 kamerái előtt mondták el a luxusfeleségek, hogy mitől félnek a legjobban, mit változtatnának meg az életükön, és mi nélkül nem tudnának élni. TV + SztárokOrigoSzéttárta lábait a kamerának Bazsarózsa, Benkő Dániel fiatal nője (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171014-szettarta-labait-a-kameranak-bazsarozsa-benko-daniel-noje.htmlBenkő és barátnője mindig tud valami újat mutatni. De minek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.