A Szex és New York színésznői már nem lesznek barátnők: végleg összevesztek

Forrás: Northfoto -
vita Sarah Jessica Parker Szex és New York Kim Cattrall Cynthia Nixon Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagyon várták, hogy a Szex és New York ikonikus sorozatának filmváltozata folytatódjon. Két rész készült el, de harmadik nem lesz, méghozzá Kim Cattrall miatt. Ez pedig a szereplők között nagy feszültséget keltett.

Sok évadnyi sorozat és két film: ez a Szex és New York mérlege, és nem is lesz már ennél több. Hiába szerették volna ugyanis a rajongók és a film egyes szereplői, hogy elkészüljön egy harmadik film is, nem fog rá sor kerülni. Hiába volt megírva a forgatókönyv, és hiába várták a rajongók, nem lesz harmadik film. A pletykák szerint pedig ez Kim Cattrall hibája. Állítólag a színésznő teljesíthetetlen követelésekkel állt elő. A stúdiót arra próbálta rávenni, csinálják meg az ő filmjét is, akkor belemegy a 3. részbe. Erre azonban nem voltak hajlandóak.

Biztos, hogy nem lesz 3. rész Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.