Aradszky László özvegye őszintén vallott: még mindig kopog az ajtaján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Aradszky László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt, álmában hunyt el a neves táncdalénekes, Aradszky László. Özvegye őszintén mesélt az elmúlt időszakról.

A népszerű énekes néhány nappal ezelőtt hunyt el otthonában, álmában. Felesége talált rá a sztárra, aki még most sem tudta felfogni, hogy élete párja nincs többé.

Aradszky László Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon friss még minden. Nem is tudom, hogy most mi vagyok. Még mindig úgy érzem, hogy itt van velem, segít nekem. Ahogy telik az idő, egyre jobban tudatosodik, hogy ő már nincs. Először ugye sokk éri az embert, hogy ez megtörtént, aztán ahogy a napok telnek, úgy nem lesz könnyebb, hanem nehezebb. Próbálok arra gondolni, hogy éppen fellépni van, és jön haza, vagy hogy éppen alszik. Megszokásból még mindig kopogok az ajtaján, ha bemegyek a szobájába" - mesélte a Blikknek az özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.