Kiss Ramóna szexi táncot lejtett az X-Faktorban: videó

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor szexi apák tánc Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónát évekig csak Szentmihályi Zsófiként láthattuk, amióta azonban műsorvezetővé avanzsált, már több oldalról is bemutatkozott: legutóbb szexi táncot lejtett élő adásban.

Hálásak lehetnek Kiss Ramóna rajongói, hogy a színésznő felhagyott Szentmihályi Zsófi megformálásával. A színésznőt ugyanis évekig ebben a szerepben láthattuk, de mióta Rami már nem a Barátok köztben látható, sokkal többet tudtunk meg róla, mint az elmúlt években.

Kiss Ramóna nagyon szexi volt Forrás: RTL Klub

Lehetősége nyílt megmutatni új oldalait is, akár a Reggeli, akár az X-Faktor műsorvezetőjeként. A hétvégi élő show-ban például egy egészen szexi és dögös táncot lejtett élő adásban, így még nem láthattuk Ramónát. A rajongók nyilván örültek, hogy megmutatta Ramóna, szexi és bombázó is tud lenni, biztosan szeretnék még így látni a műsorvezetőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.