Egy Oscar-díjas színész is belekeveredett Harvey Weinstein molesztálási botrányába

Forrás: Dreamstime -
Oscar-díj színész molesztálás metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein ellen egyre több nő vall, de nem ő az egyetlen, akit molesztálással vádolnak. Most egy Oscar-díjas színész keveredett a botrányba, Állítólag ő is erőszakoskodott valakivel. 

Harvey Weinstein után újabb zaklatási ügy kezd a felszínre törni Hollywoodban. A producer ellen egyre többen vallanak, ez az ügy pedig sok, eddig elhallgatott, vagy elhallgattatott molesztálási ügyet a hozhat a felszínre. Ezúttal egy Oscar-díjas színészt vádolnak molesztálással. A meg nem nevezett színészt egy vezető műsorszolgáltató vádolta meg.

Újabban egy Oscar-díjas színészt vádolnak Forrás: Dreamstime

Jogi okokból nem nevezhetik meg egyelőre a színészt, de a The Sun forrásai szerint már róla is jó ideje keringenek pletykák. "Évek óta beszélnek erről a színészről. Sokan állnak elő történetükkel a Weinstein-ügy óta, de erről a színészről még nem beszélt senki" - mondta a lap forrása.

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: egyre többen kitálalnak


Egyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. A nevek pedig egyre csak gyűlnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.