Így él Hujber Feri Kanadában

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors megtalálta Hujber Ferit Kanadában, aki a fotók szerint egyáltalán nem unatkozik.

Hujber Feri nagyon hirtelen, teljes titokban hagyta itt Magyarországot, egyik napról a másikra költözött a kanadai Vancouverbe, ahol színházba jár és magyarok által szerevezett programokat látogat. Itthoni szerepeit lemondta.

A lap fotói szerint Hujber remekül van, egyáltalán nem látszik rajta, hogy aggódna a kifizetetlen bírsága miatt, amit kábítószer birtoklás miatt szabtak ki rá. Ha ezt nem fizeti ki, akkor az ügyészség börtönbüntetésre ítélheti. Az nem valószínű, hogy emiatt menekült volna a színész Kanadába, ugyanis Kanada és Magyarország között kiadatási egyezmény van.

Hujber Feri nem unatkozik Kanadában Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A Bors egyik olvasója múlt héten többször is látta Hujbert, ezt mesélte:
"Nem ismertem Hujbert, de a hétvégén olvastam róla, és rájöttem, hogy találkoztam vele Vancouverben. Háromnapos magyar gasztronómiai és borászati napok voltak itt Vancouverben... múlt pénteken a Chateau Granville Hotelben rendeztek egy hús-/füstöltáru- és borkóstolót. Ez a muki ott csámborgott fel-alá valami furcsa, mindentudó mosollyal az arcán. Emlékszem, úgy nézett, mintha ismerne, vagy legalábbis nekem ismernem kellene. A találkozásunk után a feleségem azt mondta, hogy van valami nyugtalanító ebben az emberben, de nem tudta megmagyarázni, micsoda... Ugyanazon a hétvégén vasárnap is láttam, az Orpheumban volt néptáncgála. A karzaton ült egy negyvenes hölgy és két tinédzser lány társaságában. Úgy néztek ki, mint egy család. Bár nem tudok róla semmit, de olyan érzésem van, hogy valamiféle rokonsága lehet itt kint, mert igen bensőséges a viszonya a társaságával."

Hujbert nem érte el a lap, csak üzent: nem szeretne nyilatkozni.

Király Viktor nyilatkozott új szereméről: "Ez nem csak kaland"http://www.life.hu/sztarok/20171017-kiraly-viktor-nyilatkozott-uj-szeremerol.htmlÁrulkodó fotót tett közzé az Instagramon szombaton Király Viktor: újra szerelmes.TV + SztárokOrigoA Szex és New York színésznői már nem lesznek barátnők: végleg összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-a-szex-es-new-york-szinesznoi-vegleg-osszevesztek.htmlA rajongók nagyon várták, hogy a Szex és New York ikonikus sorozatának filmváltozata folytatódjon. Két rész készült el, de harmadik nem lesz, méghozzá Kim Cattrall miatt. Ez pedig a szereplők között nagy feszültséget keltett. TV + Sztárok--Vajna Timi egy meztelen férfit posztolt, akinek péniszét egy tök takarja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-vajna-timi-egy-meztelen-ferfit-posztolt-akinek-peniszet-egy-tok-takarja-foto.htmlVajna Timi már sok mindent posztolt közösségi oldalára, de ilyet még soha...TV + SztárokOrigoKvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Felvágta az ereit a híres színész, Mark Sallinghttp://www.life.hu/sztarok/20171016-bunosnek-talaltak-ezert-vagta-fel-az-ereit-mark-salling.htmlDöbbenetes események követik egymást Mark Salling életében. Nem gondoltuk volna, hogy köze lehet gyermekpornóhoz, ahogy azt sem, hogy képes lenne felvágni az ereit. TV + SztárokOrigoMeghan Markle otthagyja a Briliáns elmék című sorozatot http://www.life.hu/sztarok/20171016-meghan-markle-tobbe-nem-jatszik-a-brilians-elmekben.htmlMeghan Markle többé nem szerepel a Briliáns elmék című sorozatban. De vajon miért döntött így? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.