A Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones kitálalt: nem lánybanda volt, hanem prostikör

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Mark Davis -
prosti Kaya Jones Pussycat Dolls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pussycat Dolls banda tagjai évekig hihetetlenül sikeresek voltak, azt viszont senki nem sejtette, hogy mi van a csillogás mögött. Az együttes egy korábbi tagja, Kaya Jones viszont elmondta, mi is történt valójában: kihasználták őket, és mindenkivel le kellett feküdniük.

Harvey Weinstein botránya egyre több nőt késztet arra, hogy megossza a saját történetét. Magyarországon Sárosdi Lilla színésznő tálalt ki arról, hogyan molesztálta őt egy nagy rendező, bár a nevét nem árulta el. A producer molesztálási ügye egy lavinát indított el, ami megmutatja, milyen mocsok is van a csillogáson túl, és hogyan használják ki a befolyásos emberek a védteleneket. A Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones is bátorságot merített a már megjelent történetekből, és ő is megosztotta a saját igazságát.

Kaya Jones elárulta az igazságot a Pussycat Dollsról Forrás: AFP/2012 Getty Images/Mark Davis

Az én igazságom: én nem egy lánybanda tagja voltam, hanem egy prostiköré. Úgy alakult, hogy énekeltünk is, és híresek lettünk. Eközben pedig mindenki, aki rendelkezett velünk pénzt keresett rajtunk" – írta Twitterre az énekesnő, aki két év után vált ki a bandából. Inkább feladta az álmait és a milliós szerződést, minthogy ezt tovább folytassa.

„Ha a banda tagja akarsz lenni, akkor csapatjátékosnak kell lenned. Ezt azt jelenti, hogy azzal kellett lefeküdnünk, akivel mondták" – tette hozzá Kaya Jones. Azt is elmondta, hogy eddig miért nem beszélt: megfélemlítették őket.

A Pussycat Dolls alapítója reagált a vádakra. „Undorító, nevetséges hazugságok" – mondta Robin Antin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.