Visszaélnek Klapka György nevével: így nyitottak zálogházat

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György zálogház visszaélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György neve egybeolvadt a zálogházzal, ezt az előnyt szeretnék kihasznélni ismeretlenek. Állítólag Klapka nevével fémjelzett üzletet nyitottak, szórólapjukon pedig ott is volt az Aranyember fényképe. 

Mindenki tudja, hol van Klapka György zálogháza, hiszen annak idején minden reklámban elhangzott a címe. Nem lehet eltéveszteni, ezért próbálják az embereket inkább megtéveszteni. Kalpka György fotójával osztogatnak szórólapot, az emberek pedig azt hiszik, új üzletet is nyitottak. Az Aranyember lánya, Sandy természetesen utánajárt az ügynek.

Visszaélnek Klapka György nevével Fotó: Nagy Attila [origo]

A bolt az édesapám nevével és fényképével reklámozta magát az interneten és a szórólapokon is.

"A szórólapjaikon nem Klapka a becsüsük neve, a boltban és a honlapjukon már igen. Az is furcsa, hogy miután hivatalosan is rákérdeztünk, hogy mi történik, eltűnt édesapám képe a honlapjukról"Borsnak

Komár László hagyatéki ügye öt év után rendeződhethttp://www.life.hu/sztarok/20171017-ot-ev-utan-rendezodhet-komar-laszlo-hagyateki-ugye.htmlKomár László pontosan öt évvel ezelőtt távozott az élők sorából, de örökségének szétosztását még nem sikerült befejezni. Most végre pont kerülhet az ügy végére. TV + Sztárok--X-Faktor 2017: így dolgozta le hátrányát Radics Gigi új versenyzője, Bereznay Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-x-faktor-2017-igy-dolgozta-le-hatranyat-radics-gigi-uj-versenyzoje-bereznay-daniel.htmlBereznay Dánielnek mindösszesen két napja volt felkészülni az X-Faktor élő show-jára, ellentétben a többiekkel, akiknek egy egész hónap állt rendelkezésre. Dani elmesélte a Life.hu-nak, hogy miért volt Londonban, és hogy hogyan sikerült ledolgoznia hátrányát.TV + SztárokOrigoÍgy él Hujber Feri Kanadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-igy-el-hujber-feri-kanadaban.htmlA Bors megtalálta Hujber Ferit Kanadában, aki a fotók szerint egyáltalán nem unatkozik. TV + SztárokOrigoKirály Viktor nyilatkozott új szereméről: "Ez nem csak kaland"http://www.life.hu/sztarok/20171017-kiraly-viktor-nyilatkozott-uj-szeremerol.htmlÁrulkodó fotót tett közzé az Instagramon szombaton Király Viktor: újra szerelmes.TV + SztárokOrigoA Szex és New York színésznői már nem lesznek barátnők: végleg összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-a-szex-es-new-york-szinesznoi-vegleg-osszevesztek.htmlA rajongók nagyon várták, hogy a Szex és New York ikonikus sorozatának filmváltozata folytatódjon. Két rész készült el, de harmadik nem lesz, méghozzá Kim Cattrall miatt. Ez pedig a szereplők között nagy feszültséget keltett. TV + Sztárok--Vajna Timi egy meztelen férfit posztolt, akinek péniszét egy tök takarja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-vajna-timi-egy-meztelen-ferfit-posztolt-akinek-peniszet-egy-tok-takarja-foto.htmlVajna Timi már sok mindent posztolt közösségi oldalára, de ilyet még soha...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.