Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces kérdések segítségével mondták egymásról a luxusfeleségek, mit gondolnak egymásról. 

Az alábbi videóból kiderül, hogy melyik hercegnőhöz hasonlítják magukat és a többieket a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Bár válaszaik sok mindent elárulnak, azért igyekeztek diplomatikusak maradni.

VV Dina exe, Lóri és Pumpedné Sebestyén Ági egy pár http://www.life.hu/sztarok/20171015-vv-dina-exe-lori-es-pumpedne-sebestyen-agi-egy-par.htmlSebestyén Ági egy héttel ezelőtt az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy a ValóVilág egykori szereplőjével Lórival jár együtt. TV + SztárokOrigoAranyásók luxuskivitelben: paródia készült a luxusfeleségekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-aranyasok-luxuskivitelben-parodia-a-felesegek-luxuskivitelben-musorrol.htmlÚjabb paródia került fel a Youtube-ra a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről Aranyásók luxuskivitelben címmel. Az elsőhöz hasonlóan, ez is szórakoztató lett, persze, talán nem annyira, mint a Viasat3 realityje, ami a nézőket (és nem nézőket) igencsak megosztja. TV + Sztárok--ByeAlex vallomása az X-Faktorról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-byealex-vallomasa-az-x-faktorrol-es-a-lanyokrol.htmlByeAlex a lányok csapatát kapta az X-Faktor legújabb szériájában. Az internet népe folyamatosan kritizálja az énekest, állítják, tematikája idén sokkal inkább a karakterekre összpontosult, mintsem a kiváló énekhangokra. Hogy Alexnek mi erről a véleménye, a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDúl a háború az Omega tagjai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171014-dul-a-haboru-az-omega-tagjai-mihaly-tamas-es-kobor-janos-kozott.htmlDúl az omegások vitája a Facebookon, amióta kiderült, Mihály Tamás nem fog részt venni az 55 éves Omega decemberi arénás koncertjén. A gitáros nem nyilatkozik, Kóbor János pedig kijelentette, nem foglalkozik a rágalmakkal. TV + Sztárok--Britney Spears élete legjobb formáját hozza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-britney-spears-elete-legjobb-formajat-hozza.htmlSzinte már mindenki elfelejtette, hogy Britney Spears valaha súlyproblémákkal küzdött. A 35 éves énekesnő, ha csak teheti, ledobja a textilt. Így tett szerdai koncertjén is, azóta pedig nagyon dögös videót tett közzé az Instagramon. TV + Sztárok--Pár óra alatt több mint 30 ezer Insta-követője lett Schobert Laránakhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-par-ora-alatt-tobb-mint-30-ezer-instagram-kovetoje-lett-schobert-laranak.htmlKorábban féltették lányukat a közösségi médiától, de most ők maguk írták meg rajongóiknak, hogy már elérhető Lara Instagramja. Schobert Norbi és Rubint Réka lányának oldala hasít. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.