A szexről énekel legújabb slágerében Tóth Gabi

Tóth Gabi szex dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi legújabb slágere többeket is megdöbbentett: az énekesnő ugyanis végig a szexről énekel. 

Elkészült Tóth Gabi legújabb slágere, ami igen csak megosztotta az énekesnő rajongóit. Sokan úgy vélik, hogy Gabi most találta meg önmagát igazán, míg más vélemények szerint ennek az új stílusnak nem szabadna teret adni. Az új dal ugyanis egyáltalán nem hasonlít ahhoz a stílushoz, amit eddig megszokhattunk.

Helyenként igen konkrétan kerül megfogalmazásra, hogy Gabi egész pontosan mit szeret az ágyban, ez pedig kissé bizarr, hiszen van benne néhány olyan mondat - "itt egy szilva, ezzel működöm, rétesem illatát árasztja" - ami teljességgel félreérthetetlen.

A produkció kapcsán a közösségi oldalán is posztolt, a rajongók pedig vegyesen fogadták az új szerzemény hírét:

"Pffff! Mi volt ez az "alul semmi selyemlepelben" vonagló szexista ősanya stílus? Ez NEM te vagy Gabi!"

"Gabi! Ültem a TV előtt már-már elaludtam. De nagyon vártam a produkciód! Ez egyszerűen fantasztikus volt. Az eddigi dalaidat is szerettem, a kezdetektől, de ez valami nagyon új, nagyon más, és számomra sokkal többet ad! Különleges, és lehet látni, hallani hogy ez vagy Te! Várom a többi dalt!"

Tóth Gabi szeme megsérült? - árulkodó fotó

Óriási kék monoklival a szeme alatt posztolt a közösségi oldalán a szexi énekesnő. Nem csoda, hogy többekben is megállt az ütő a kép láttán. Fotó!

Így pihentette meztelen lábát a reggeliző asztalon luxusfeleség Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-pihentette-meztelen-labat-a-reggelizo-asztalon-luxusfeleseg-babett-torokorszagban.htmlAhogy már megírtuk, Csősz Bogi egy kicsit kiakadt, mert luxusbarátnői sokszor nem a helyhez és alkalomhoz illően viselkedtek Törökországban. Nos, persze, minden nézőpont kérdése... TV + SztárokOrigoZalatnay Cini még mindig gyászolja Komár Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-zalatnay-sarolta-meg-mindig-gyaszolja-komar-laszlot.htmlZalatnay Sarolta nagyon jó barátságot ápolt Komár Lászlóval, és hiába ment már el öt éve az énekes, Cini még mindig nem tudta túltenni magát a halálán. TV + Sztárok--Sokkot kaptak a hazai sztárok a szőrös lábú modelltől: videó http://www.life.hu/sztarok/20171018-kiborultak-a-hazai-hiressegek-a-szoros-labu-modelltol.htmlSokaknak nem tetszik a szőrös nőkkel kapcsolatos trend, de Istenes László és Hajdú Péter kifejezetten kiakadtak emiatt. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elsírta magát Várkonyi Andrea műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hodi-pamela-elsirta-magat-varkonyi-andrea-musoraban.htmlVárkonyi Andrea műsorában vendégeskedett Danny Blue és Hódi Pamela is, természetesen a mentalista be is mutatta tudását. TV + SztárokOrigoFöldes Eszter is vallott az őt ért zaklatásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-foldes-eszter-is-beszelt-az-ot-ert-zaklatasokrol.htmlFöldes Eszter is csatlakozott azokhoz az emberekhez, akik zaklatásukról vallanak a közösségi oldalakon. A színésznőt is sok megaláztatás érte, de neveket ő sem mondott. TV + SztárokOrigoVajna Timi színes fánkokkal hempereg: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-hirdeti-a-fankjait-vajna-timi.htmlEz aztán az egyedi reklám. Senki nem mondhatja, hogy Timi nem teszi oda mindenét... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.