Sarka Kata fotó oroszlán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egy különleges fotót mutatott a közösségi oldalán: egy igazi vadmacskával pózolt. 

A napokban mindenki Sarka Katáról beszélt, ugyanis a szexi sztáranyuka ujjára egy csillogó, köves gyűrű került. Az ékszert ráadásul a gyűrűsujján hordja, éppen ezért hamar elindult a találgatás a rajongói között, hogy vajon ennek van-e jelentősége vagy sem?

Most pedig egy újabb fotó látott napvilágot, ami legalább olyan különleges, mint a gyűrűs fotó. Hiszen ezúttal Kata egy tündéri kölyök oroszlánnal pózolt, aki a kora ellenére igen nagynak tűnik.

Mégis olyan aranyosan bújik a sztárhoz, mintha aprócska és gyámoltalan volna. Kata láthatóan teljesen el van olvadva a vadmacskától.

#perfectmorning #today #lion #cutebaby #love

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

De nem csak Kata, hanem a követői is imádják a cuki oroszlánt: rengetegen kommenteltek a fotó alá, és két óra alatt több, mint 7000 kedvelés érkezett. Nem is csoda, hiszen nem mindennap történik ilyen az emberrel.

Sarka Kata ápolt volt a szülés után is, jelentette ki Hajdú Péter

Ahogy írtunk is róla, Csősz Bogi kijelentését, miszerint szülés után az ember megszűnik nőnek lenni, a #Bochkor című műsorban is kibeszélték a vendégek. Hargitai Bea cáfolta Bogit, ám azt hozzátette, a szülés után az édesanya valóban nem mindig túl nőies, ilyenkor az anya savanyú tejszagú és büdös. Hajdú Péter ezt kikérte magának Kata nevében is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.