Nagy Alekosz szexpartnert keres a Facebookon

Forrás: Nagy Alekosz -
Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz természetközeli időtöltésre vágyik, amit nem egyedül szeretne élvezni: éppen ezért nyilvánosan keres szexpartnert magának. Az igényeit és a juttatásokat is alaposan részletezte.

Ilyet még nem láttunk: Alekosz egy Facebookra feltett hirdetésben keresi azt a 20-45 év közötti hölgyet, aki szívesen töltené vele a hétvégét, beleértve az éjszakákat is egy kedves kis hétvégi házban.

A kommentelők között akadtak olyanok akiknek tetszett ez a megnyilvánulás, ám bőven írtak olyanok is, akik felháborítónak tartják ezt a nyilvános szexpartnert kereső posztot. Hozzájuk is intézett néhány gondosan megfogalmazott mondatott az egykori valóságshow győztes.

Alekosz szexpartnert keres Forrás: Nagy Alekosz

"Azért, elképesztő és megdöbbentő a szakadék, ami a posztom színvonala, lényege, megfogalmazása, üzenete, és az itt megnyilvánuló egyes emberek gondolati és véleménykinyilatkoztatása között van. Szomorúnak, de egyben szánalmasnak is tartom azt, hogy egyesek milyen mértékű deferdültizmussal, gyengébbek kedvéért: elferdült tudatállapottal rendelkeznek ezzel, az úgy egyébként igazán kedves, kalandokkal-élményekkel teli felajánlással kapcsolatban. Szánalmasnak, legaljának, ahogyan fogalmaznak, nem a posztomat tartom. Könnyen kikövetkeztethető az, hogy mit tartok annak. Kérdés, hogy azok az emberek, akiket ennyire megbotránkoztat és irritál egy ember Hölgytársaságra való törekvése, kezdeményezésének a megfogalmazása, annak az embernek van-e társasága egyáltalán?! Vagy lehet, hogy szíves örömest lenne a helyemben, és keresne magának Hölgytársaságot a hétvégi kiránduláshoz?! Ami pedig a kommentelő Hölgyeket illeti. Mindig van egy tornaterem, ahová el lehet menni és egy kicsit le lehet faragni a combokból és hasból, ahol le lehet vezetni az elfojtott rosszindulatot, ostobaságot, de kedvességet, odaadást, nőiességet, sajnos még ott sem osztanak. Üdvözlettel: Alekosz."

Jennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövéreztehttp://www.life.hu/sztarok/20171019-jennfier-lawrence-nek-le-kellett-vetkoznie-egy-producer-elot.htmlJennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi ismét levetkőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-bodi-sylvi-ismet-levetkozott-foto.htmlEgy szál aprócska tanga- ennyi mindössze, amit Bódi Sylvi visel...TV + Sztárok--Kulcsár Edina durván beterpesztett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kulcsar-edina-durvan-beterpesztett-foto.htmlKulcsár Edina, mint a legtöbb nő, gyakran látogatja a pedikűröst. Ezúttal azonban szoknyában érkezett a szakemberhez, úgy terpesztett be előtte. Nem tudni, miért, de meg is mutatta ezt követőinek. TV + SztárokOrigoTörőcsik Mari nagyon rosszul van: Varnus Xavér mesélt a színésznő állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-torocsik-mari-nagyon-rosszul-van-varnus-xaver-meselt-a-szineszno-allapotarol.htmlVarnus Xavér közösségi oldalán írta meg a szomorú hírt: Törőcsik Mari nagyon beteg: tüdőgyulladással fekszik a kórházban. TV + SztárokA szexről énekel legújabb slágerében Tóth Gabi http://www.life.hu/sztarok/20171018-toth-gabi-uj-dala-a-szexualitasrol-szol.htmlTóth Gabi legújabb slágere többeket is megdöbbentett: az énekesnő ugyanis végig a szexről énekel. TV + Sztárok--Zalatnay Cini még mindig gyászolja Komár Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-zalatnay-sarolta-meg-mindig-gyaszolja-komar-laszlot.htmlZalatnay Sarolta nagyon jó barátságot ápolt Komár Lászlóval, és hiába ment már el öt éve az énekes, Cini még mindig nem tudta túltenni magát a halálán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.