Harvey Weinstein nem veszi komolyan a rehabot, és még mindig tagad

rehabilitáció metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Page Six nevű oldal számolt be arról, hogy Harvey Weinsteint nem veszi komolyan a rehabilitációt. Az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban pedig azt gondolja, hogy összeesküvés áldozata lett.

A lap szerint a producer nem veszi komolyan a kezelést, a foglalkozásokon folyton a telefonját nyomkodja, holott nem is tarthatná magánál a rehabliltáció alatt. A Page Six névtelenséget kérő informátora arról számolt be, hogy Weinstein az egyik csoportos foglalkozásra negyed óra késéssel érkezett, és amikor ő került sorra, arról kezdett beszélni, hogy összeesküvés áldozata lett. Állítja, hogy sosem zaklatott nőket és nemi erőszakot sem követett el, minden nő beleegyezett az aktusba.

Weinstein-ügy: a Los Angeles-i rendőrség is nyomozást indítotthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-weinstein-ugy-a-los-angeles-i-rendorseg-is-nyomozast-inditott.htmlEgy olasz színésznő feljelentése alapján indult nyomozás Harvey Weinstein filmproducer ellen szexuális erőszak miatt - közölte a Los Angeles-i rendőrség csütörtökön. TV + Sztárok--Osvárt Andreának is volt élménye a molesztáló producerrel, Harvey Weinsteinnelhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-osvart-andrea-is-talalkozott-a-molesztalo-harvey-weinsteinnel.htmlEgyre több nő számol be arról, milyen rossz tapasztalatai voltak a filmiparban, vagy máshol. Harvey Weinstein molesztálási botránya miatt keresték meg Osvárt Andreát is, aki többször is találkozott élete során a producerrel. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHarvey Weinstein lemondott a vezető pozíciójáról http://www.life.hu/sztarok/20171018-lemondott-vezetoi-poziciojarol-harvey-weinstein.htmlHarvey Weinstein ügye pillanatok alatt végigsöpört a világon, és a dolog még korántsem ért véget. TV + Sztárok--Harvey Weinstein, a molesztáló producer továbbra is filmeket akar készítenihttp://www.life.hu/sztarok/20171017-harvey-weinstein-tovabbra-is-filmeket-akar-kesziteni.htmlA molesztálási botránya miatt kirúgták Harvey Weinstein producert saját cégéből, de ő nem adja fel. Ott, vagy máshol, ő filmeket akar csinálni. TV + Sztárok--Egy Oscar-díjas színész is belekeveredett Harvey Weinstein molesztálási botrányábahttp://www.life.hu/sztarok/20171017-egy-oscar-dijas-szinesz-is-belekeveredett-harvey-weinstein-botranyaba.htmlHarvey Weinstein ellen egyre több nő vall, de nem ő az egyetlen, akit molesztálással vádolnak. Most egy Oscar-díjas színész keveredett a botrányba, Állítólag ő is erőszakoskodott valakivel. TV + Sztárok--Lysette Anthony színésznőt is megerőszakolta Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-lysette-anthony-szinesznot-is-megeroszakolta-harvey-weinstein.htmlLysette Anthony is kiborította a bilit: a színésznő azt állítja, hogy Harvey Weinstein őt is megerőszakolta a nyolcvanas évek végén. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.