Marian Cozma édesapja szerint súlyosabb büntetést érdemeltek volna az elkövetők

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
gyilkosság büntetés elkövető apa Marian Cozma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan kilenc éve már, hogy Marian Cozma kézilabdázót több késszúrással megölték egy bárban, a szülők fájdalmán azonban semmit nem enyhített az idő: édesapja egyre rosszabbul van, és egyáltalán nem elégedett a gyilkosok büntetésének mértékével.

Marian Cozma kézilabdázó élete értelmetlenül ért véget, tragikusan fiatalon gyilkolták meg őt egy bárban több késszúrással. Hiába telt már el azonban lassan 9 év a szörnyű eset óta, a szülők nem találnak megnyugvást. Számukra az idő nem hozott enyhülést, fiuk elvesztése pontosan úgy fáj nekik, mintha ma történt volna. Édesapját felőrli a gyász: egyre rosszabb az egészségi állapota.

Marian Cozma halálát sosem fogják feldolgozni a szülei Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

"Az édesapa, Petre és az édesanya, Mariana a mai napig naponta kimennek a temetőbe, mert – mint mondják – csak ezek a percek hoznak számukra némi enyhülést mérhetetlen fájdalmukra. Most már csak autóval tudnak a lakásuk és a temető között közlekedni, mert

Petre több betegséggel is küzd, műtéteken esett át,

és hamarosan egy újabb súlyos beavatkozásnak lesz kénytelen magát alávetni. A cukorbetegség ugyanis lassan teljesen elhatalmasodik rajta, érszűkülettől szenved" - mondta a Blikknek dr. Helmeczy László a család ügyvédje. Rajta keresztül üzent Marian Cozma édesapja, méghozzá azt, hogy próbál megbocsátani fia gyilkosainak, de nehezen megy. Azt mondja, hogy az elkövetők sokkal súlyosabb büntetést érdemeltek volna.

Film készült Marian Cozmáról

Szíven szúrt ország címen készült dokumentumfilm a kézilabdázóról. melyet Kálomista Gábor rendezett. Személyes érintettsége miatt kezdett el barátai segítségével forgatni majdnem közvetlenül a gyilkosság után. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Szinetár Dóra sokat sejtető poszttal piszkálta fel rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171020-szinetar-dora-sokat-sejteto-poszttal-piszkalta-fel-a-rajongoit.htmlPár hete született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, a kis Benjamin, de úgy tűnik, a színésznő máris beleveti magát a munkába.TV + SztárokOrigoMegölték a The Voice egykori versenyzőjét, San Sreylai-t http://www.life.hu/sztarok/20171020-elhunyt-san-sreylai-a-the-voice-egykori-versenyzoje.htmlTragikus körülmények között hunyt el a The Voice egykori versenyzője, San Sreylai. A fiatal énekesnővel a volt férje végzett. TV + Sztárok--Harvey Weinstein nem veszi komolyan a rehabot, és még mindig tagadhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-harvey-weinstein-nem-veszi-komolyan-a-rehanot-es-meg-mindig-tagad.htmlA Page Six nevű oldal számolt be arról, hogy Harvey Weinsteint nem veszi komolyan a rehabilitációt. Az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban pedig azt gondolja, hogy összeesküvés áldozata lett. TV + Sztárok--Weinstein-ügy: a Los Angeles-i rendőrség is nyomozást indítotthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-weinstein-ugy-a-los-angeles-i-rendorseg-is-nyomozast-inditott.htmlEgy olasz színésznő feljelentése alapján indult nyomozás Harvey Weinstein filmproducer ellen szexuális erőszak miatt - közölte a Los Angeles-i rendőrség csütörtökön. TV + Sztárok--Czutor Zoltánt is masszírozták, fogdosták kéretlenül, de nem érzi magát áldozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-czutor-zoltan-is-fogdostak-keretlenul-de-nem-erzi-magat-aldozatnak.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő megosztotta, hogyan próbálta őt orális szexre kényszeríteni egy főrendező, az övét pedig sok vallomás követte. Ezúttal Czutor Zoli számolt be zanzásítva az elmúlt 30 évének összes zaklatásáról, de leszögezte, nem érzi magát áldozatnak, TV + Sztárok--Így élte meg édesanyja elvesztését Tóth Bettina http://www.life.hu/sztarok/20171020-rak-miatt-veszitette-el-az-edesanyjat-toth-bettina.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzője már évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját. Most pedig őszintén mesélt a megrázó emlékekről.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.