Szinetár Dóra sokat sejtető poszttal piszkálta fel rajongóit

lemez Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, a kis Benjamin, de úgy tűnik, a színésznő máris beleveti magát a munkába.

Szinetár Dóra készül valamire - erre utal legalábbis legfrisebb posztja az Instán. A rajongók nagyon megörültek a retró képeknek, elárasztották lájkokkal és lelkendező hozzászólásokkal a színészőt.

"Ki emlékszik még erre a két albumra? Akik szerették, azoknak hamarosan lesz egy jó hírem!" - írta két régi lemenzének borítófotójához Szinetár. Talán új albummal készül?

Megölték a The Voice egykori versenyzőjét, San Sreylai-t http://www.life.hu/sztarok/20171020-elhunyt-san-sreylai-a-the-voice-egykori-versenyzoje.htmlTragikus körülmények között hunyt el a The Voice egykori versenyzője, San Sreylai. A fiatal énekesnővel a volt férje végzett. TV + Sztárok--Koós János 45 éve nem látta első feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-koos-janos-45-eve-nem-talalkozott-elso-feleseget.htmlKoós János 45 éve házas, és pont ennyi ideje nem tud semmit az első feleségéről. Azt sem tudja, él-e még. TV + SztárokOrigoVisszatér a képernyőre Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20171020-visszater-a-kepernyore-erdelyi-monika.htmlA Chili TV műsorán jelentkezik újra Erdélyi Mónika. Cukrászokkal és bloggerekkel közösen mutatja meg a nézőknek, hogyan kell süteményt sütni.TV + SztárokHarvey Weinstein nem veszi komolyan a rehabot, és még mindig tagadhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-harvey-weinstein-nem-veszi-komolyan-a-rehanot-es-meg-mindig-tagad.htmlA Page Six nevű oldal számolt be arról, hogy Harvey Weinsteint nem veszi komolyan a rehabilitációt. Az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban pedig azt gondolja, hogy összeesküvés áldozata lett. TV + Sztárok--Weinstein-ügy: a Los Angeles-i rendőrség is nyomozást indítotthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-weinstein-ugy-a-los-angeles-i-rendorseg-is-nyomozast-inditott.htmlEgy olasz színésznő feljelentése alapján indult nyomozás Harvey Weinstein filmproducer ellen szexuális erőszak miatt - közölte a Los Angeles-i rendőrség csütörtökön. TV + Sztárok--Czutor Zoltánt is masszírozták, fogdosták kéretlenül, de nem érzi magát áldozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-czutor-zoltan-is-fogdostak-keretlenul-de-nem-erzi-magat-aldozatnak.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő megosztotta, hogyan próbálta őt orális szexre kényszeríteni egy főrendező, az övét pedig sok vallomás követte. Ezúttal Czutor Zoli számolt be zanzásítva az elmúlt 30 évének összes zaklatásáról, de leszögezte, nem érzi magát áldozatnak, TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.