Erdélyi Mónika Chili TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Chili TV műsorán jelentkezik újra Erdélyi Mónika. Cukrászokkal és bloggerekkel közösen mutatja meg a nézőknek, hogyan kell süteményt sütni.

"Már a Cukrászok forgatása alatt is nagyon örültem annak, hogy rutinos szakemberektől leshetek el egy-két konyhai trükköt. A vendégeimmel részletesen átvesszük a recepteket, annak buktatóit, hogy a nézők maguk is gond nélkül el tudják készíteni a finomságokat. Az adások alatt nagy klasszikusok épp úgy asztalra kerülnek, mint egy-két újhullámos édesség, vagy cukormentes sütemény. E mellett pedig arra is figyelünk, hogy a táplálkozásallergiások számára is fogyasztható édességeket is bemutassunk. Nagyon sok recepttel és hasznos tanáccsal készülünk, érdemes lesz nézni minket" - mondta Mónika, aki a 24.hu szerint nagyon boldog az új kihívások miatt.

Erdélyi Mónika visszatér a képernyőre Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.