Ezért sírt Kiss Ramóna az első élő adás után

X-Faktor Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén.

Ramóna a videóban azt mondta, azért sírta el magát, mert hatalmas fesztültséggel járó műsor az X-Faktor, amelyben emberi sorsok dőlnek el. "Lehet viccelődni persze, de vannak pillanatok, amikor nem szabad...Most túl vagyok az első adáson. Bakiztam, ezt vállalom. Ha most sírok, az csakis az öröm miatt van" - ecsetelte Rami, aki a Barátok köztből "érkezett" az X-Faktor színpadára.

"Ez egy nagyon komoly feladat...Figyelni kellett, beszélni kellett. Azt hiszem, hogy ez egy igazán fantasztikus adás volt." - folytatta Ramóna, aki számára a párja és a családja visszajelzése volt a legfontosabb.

Se enni, se aludni nem tud Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20171021-se-enni-se-aludni-nem-tud-aradszky-laszlo-ozvegye-eva.htmlElképesztően lefogyott Aradszky Éva. Az énekes özvegye alig bír enni, a fia és a barátnője próbál gondoskodni róla. TV + Sztárok--Megdöbbentő stílusban beszélt Sárosdi Lilla vádjairól a rendező, André Libikhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megdobbento-stilusban-beszeld-sarosdi-lilla-vadjairol-andre-libik.htmlSárosdi Lilla néhány napja azt állította, hogy az a férfi, aki 20 évvel ezelőtt molesztálta egy autóba, Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója. Marton egy közleményt adott ki, melyben rágalomnak nevezte Sárosdi állítását. Most André Libik szólalt meg az ügyben, egészen hihetetlen stílusban. TV + SztárokOrigoVásáry Andrét mocskolódó hozzászólásokkal zaklatják: a rendőrséghez fordulthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-vasary-andret-mocskolodo-hozzaszolasokkal-zaklatjak.htmlEgy "rajongója" rendszeresen rosszindulatú megjegyzéseket fűz Vásáry André képei alá. Az énekes besokallt, és menedzsmentjével feljelentést tettek. TV + SztárokOrigoNézd meg Majkát, ahogy balettozik!http://www.life.hu/sztarok/20171021-majka-balettozott-a-studioban.htmlLáttad már, hogyan balettozik Majka? Valószínűleg nem. Egyszer mindent el kell kezdeni, így most megnézheted ebben a videóban!TV + Sztárok--Hollywoodba utazik Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-hollywoodba-utazik-csosz-boglarka-reszt-vesz-a-hollywoodi-torok-filmfesztival-szervezeseben.htmlCsősz Bogi Amerika felé vette az irányt, ahol részt vesz a hollywoodi Török Filmfesztivál szervezésében. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKöllő Babettet nem érdekli a nézők mocskolódásahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-kollo-babettet-nem-erdekli-a-nezok-mocskolodasa-orul-hogy-elvallalta-a-felesegek-luxuskivitelben.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.