Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegné is nagy szerelmese a sportoknak. Most kiderült, hogy kiktől kérnek tanácsot, ha gyermekeikről és a testmozgásról van szó.

Egy jótékonysági eseményen vett részt a napokban Vilmos herceg és a harmadik gyermekükkel várandós Katalin hercegné. A rendezvényen, ahol a sportolás fontosságára hívták fel a figyelmet, Vilmos egy különös dologt kért az egyik résztvevő edzőtől.

"A herceg ajánlatot tett nekem, hogy tanítsam meg én a gyermekeit úszni" - mondta Alex Ferrier. Katalin hercegné korábban Andy Murray édesanyjától kapott tanácsokat azt illetően, hogy szeretesse meg a gyermekeivel a különböző sportokat - írja a Daily Star.

György herceg utálja az iskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20170927-a-kis-gyorgy-herceg-utal-iskolaba-jarni.htmlA Kis György herceg bár még csak 4 éves, mégis iskolába kell járnia. A jelek szerint azonban nagyon utálja, hogy sulis lett: minden reggel hisztizik apukájának, amikor az próbálja kitenni őt a kocsiból. TV + SztárokNem lehet legjobb barátja György hercegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-gyorgy-herceg-nem-baratkozhat-akarhogy-az-iskolaban.htmlKülönös szabályai vannak a dél- londoni iskolának, ahova a kis György herceg is jár. A legtöbb teljesen elfogadható, sőt kifejezetten építő, azonban van egy meglepő kitétel, ami talán a legtöbb szülőnek különösen hangzik. TV + Sztárok--György herceg iskolájába betört egy nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-betort-egy-no-gyorgy-herceg-iskolajaba.htmlEgy negyven év körüli nő próbált meg bejutni György herceg iskolájába. Elkapták.TV + SztárokEzért szidta meg Katalin hercegné az esküvőn a kis György hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20170522-katalin-hercegne-megszidta-gyorgy-herceget-pippa-eskuvojen-ezert.htmlGyörgy herceg dorgálást kapott Pippa Middleton esküvőjén, amiért csúnyán viselkedett! Kiderült, mit követett el a királyi sarj. TV + Sztárok--György herceg úgy viselkedett, mint minden kisgyerekhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-gyorgy-herceg-cuki-nekinyomta-arcat-a-repulogep-ablakanak.htmlBefejeződött a királyi pár kanadai látogatása, és családostul hazatértek, természetesen repülővel. Most is, mint mindig, a gyerekek voltak az események középpontjában, semmi másért, csak azért, mert hihetetlenül édesek! TV + Sztárok--Micsoda kor! 3 éves lett György herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160722-gyorgy-herceg-julius-22en-unnepli-szuletesnapjat-3-eves-lett-a-kiralyi-sarj.htmlAz apró herceg még csak most lett 3 éves, de már több híres emberrel találkozott, mint más egész életében. Kíváncsiak vagyunk, az udvartartás hogy köszönti majd a születésnapos Györgyöt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.