A London Kids esett ki a csapatok közül az X-Faktorból: videó

london kids
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor második élő show-jában Mézes Norbi mellett a London kids is kiesett a versenyből.

A Life.hu riportere a London kids zenekart is megkérdezte kieséséről. A fiúk egyelőre nem tudják, mi lehetett a gond, ők jónak érezték a produkciót.

A mentorok szerint ez a második adás nem sikerül olyan jól. Radics Gigi és Puskás Peti is elmonták véleményüket.

Ezért kaptak az X-Faktor versenyzői erős kritikákat Radics Gigi és Puskás Peti szerint: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ezert-kaptak-az-x-faktor-versenyzoi-eros-kritikakat-video.htmlAz X-Faktor második élő showja nem úgy sikerült, mint az első. Ezt a mentorok is nehezményezték.TV + SztárokOrigoÚjabb nők meséltek arról, hogy Marton László zaklatta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ujabb-holgyek-meseltek-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatta-oket.htmlA Harvey Weinstien botrány kirobbanása után hazánkban is felültötte a fejét egy nagyon komoly szexuális zaklatásról szóló hír. Sárosdi Lilla nyilatkozata indította el a lavinát, aki végül azt is elárulta, ki az illető: Marton László a Vígszínház főrendezője azóta lemondott pozíciójáról, amíg az eset nem kerül tisztázásra. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika új műsort kapott, Sütisuli néven lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-erdelyi-monika-uj-musort-kapott-sutisuli.htmlBár Erdélyi Mónikát mindenki a Mónika show című műsorból ismeri, a sztár egy ideje már nem vezetett saját műsort, egészen mostanáig. TV + Sztárok--Sztriptíztáncosként dolgozik Molnár Anikó bátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171022-sztriptiztancoskent-dolgozik-molnar-aniko-batyja-22-eve.htmlNem sokat tudunk Molnár Anikó bátyjáról, talán csupán annyit, hogy nemrégen volt az esküvője. Lapinformációk szerint a srác sztriptíztáncosként dolgozik, bármilyen alkalomra "megrendelhető". TV + SztárokOrigoEzért sírt Kiss Ramóna az első élő adás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-sirt-kiss-ramona-az-x-faktor-utan.htmlKiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén. TV + SztárokOrigoSírás és nyafogás lesz az Ázsia Expresszben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-siras-es-nyafogas-lesz-az-azsia-expresszben.htmlAki szeretné látni, hogyan szenvednek a celebek egy totálisan idegen környezetben, annak érdemes megnéznie az Ázsia Expressz videóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.