Mézes Norbert számított rá, hogy lesz, akinek nem fog tetszeni: videó

X-Faktor mézes norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mézes Norbi és a London kids távozott a második X-Faktor élő showjából. A Life.hu riportere Norbival készített interjút.

A vékony hangú énekes eleinte még a mentorok arcára is mosolyt csalt, ám hamar elismerték tehetségét és különleges hangját. Olyannyira, hogy Radics Gigi az élő show-ba is magával vitte a fiút, aki a második adásig menetelt, majd tőle kellett búcsúzni. Norbi csalódott, amiért kiesett, de nem adja fel és szívesen fellép bárhol, ahol látni szeretnék őt.

Risztov Éva talkshow-ja a szexuális botrányok miatt maradt el a Játékszínbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-risztov-eva-talkshow-ja-a-szexualis-botranyok-miatt-maradt-el.htmlA napok óta tartó magyar illetve hollywoodi szexbotrány miatt döntöttek úgy Risztov Éva és a műsor alkotói, hogy elnapolják a Játékszínben megrendezett talkshow-jukat. TV + Sztárok--A nyilvánossághoz fordult segítségért Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-a-nyilvanossaghoz-fordult-segitsegert-szabo-zsofi-kiskutyat-talalt.htmlNyíregyházán figyeltek fel egy egyedül kóborgó kiskutyára Zsófiék. Befogadták, és a Facebookon keresztül kezdték keresni a gazdáját. TV + SztárokOrigoEzért sírt Kiss Ramóna az első élő adás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-sirt-kiss-ramona-az-x-faktor-utan.htmlKiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén. TV + SztárokOrigoMerész dekoltázst villantott Monica Belluccihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-meresz-dekoltazst-villantott-monica-bellucci-szineszno.htmlAz 53 éves Monica Bellucci alakját a húszévesek is megirigyelhetnék. Az alábbi fotót elnézve mindenképpen. TV + Sztárok--Instagramján nosztalgiázik Tóth Vera: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-igy-nyerte-meg-a-megasztart-toth-vera.htmlRohan az idő! Már 14 éve, hogy megismerhettük Tóth Vera csodálatos hangját a TV2 tehetségkutatójában, és az énekesnő karrierje azóta is töretlen. TV + Sztárok--Megdöbbentő stílusban beszélt Sárosdi Lilla vádjairól a rendező, André Libikhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megdobbento-stilusban-beszeld-sarosdi-lilla-vadjairol-andre-libik.htmlSárosdi Lilla néhány napja azt állította, hogy az a férfi, aki 20 évvel ezelőtt molesztálta egy autóba, Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója. Marton egy közleményt adott ki, melyben rágalomnak nevezte Sárosdi állítását. Most André Libik szólalt meg az ügyben, egészen hihetetlen stílusban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.