Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri és férje, Nánási Pál irigylésreméltó családi életet élnek. Szeretik egymást és a gyereknevelés mellett jut idejük kettesben is eltölteni egy kis időt. Pali ezúttal azt fotózta, hogyan alszik kedvese.

Elképesztően cuki fotót lőtt feleségéről Nánási Pál, aki alvás közben, a párnát ölelve fotózta le szerelmét. Milyen jól jön egy sztárfotós a családban!

Szeretjük, hogy Nóri nem csak profin sminkelt, beállított képeket posztol, hanem megmutatja azt is, milyen az, amikor hétköznapi beállításban van.

Ördög Nóra: "Nem akarom hármasban a Majkával"

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál is játszottak Majka műsorában, Az 50 milliós játszmában, ahol plusz egy információt is sikerült megtudni a tévénézőknek...

Bódi Sylvi megmutatta kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-bodi-sylvi-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal sem takargatta magát...TV + Sztárok--Árpa Attila új kedveséről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-arpa-attila-uj-szerelmerol-meselt.htmlÁrpa Attila csak nagyon ritkán mesél magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett.TV + Sztárok--A London Kids esett ki a csapatok közül az X-Faktorból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-a-london-kids-esett-ki-a-csapatok-kozul-az-x-faktorbol-video.htmlAz X-Faktor második élő show-jában Mézes Norbi mellett a London kids is kiesett a versenyből.TV + Sztárok--Újabb nők meséltek arról, hogy Marton László zaklatta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ujabb-holgyek-meseltek-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatta-oket.htmlA Harvey Weinstien botrány kirobbanása után hazánkban is felültötte a fejét egy nagyon komoly szexuális zaklatásról szóló hír. Sárosdi Lilla nyilatkozata indította el a lavinát, aki végül azt is elárulta, ki az illető: Marton László a Vígszínház főrendezője azóta lemondott pozíciójáról, amíg az eset nem kerül tisztázásra. TV + Sztárok--Újabb nők meséltek arról, hogy Marton László zaklatta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ujabb-holgyek-meseltek-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatta-oket.htmlA Harvey Weinstien botrány kirobbanása után hazánkban is felültötte a fejét egy nagyon komoly szexuális zaklatásról szóló hír. Sárosdi Lilla nyilatkozata indította el a lavinát, aki végül azt is elárulta, ki az illető: Marton László a Vígszínház főrendezője azóta lemondott pozíciójáról, amíg az eset nem kerül tisztázásra. TV + Sztárok--Mariah Carey milliárdos exe, James Packer szerint hiba volt a kapcsolatukhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-mariah-carey-milliardos-exe-james-packer-szerint-hiba-volt-a-kapcsolatuk.htmlFelbontott eljegyzésükkel kapcsolatban szólalt meg James Packer. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.