Risztov Éva talkshow-ja a szexuális botrányok miatt maradt el a Játékszínben

Risztov Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napok óta tartó magyar illetve hollywoodi szexbotrány miatt döntöttek úgy Risztov Éva és a műsor alkotói, hogy elnapolják a Játékszínben megrendezett talkshow-jukat.

Előre nem tervezett okokra hivatkozott a stáb, amikor visszamondták Risztov Éva talkshowját a Játékszínben, ahol Cseh Lászlóval, Kasza Tibivel illetve Kiss Lászlóval beszélgetett volna. Kiss első interjúja lett volna ez a nyilvánosság előtt, amióta kirobbant az ügye, miszerint nemi erőszakkal vádolták.

Az alkotók úgy érezték, el kell napolniuk az eseményt.

Risztov Éva előadása elmarad Forrás: ATV

"A Weinstein- és az ehhez hasonló hazai vonatkozású ügyek rávilágítottak arra: az egyik meghívott vendégünk személye – egy vele kapcsolatos, tavaly kirobbant botrány okán – többeket sért. Nem tisztünk megítélni ezek indokoltságát, de ennek hatására az előadás lemondása mellett döntöttünk, amit a show házigazdája, Risztov Éva elfogadott" - mondta el a Borsnak Koltay Tamás társproducer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.