Asszisztensét is zaklatta Harvey Weinstein: 40 milliót fizetett a hallgatéséért

Forrás: Getty Images/Alexander Koerner -
molesztálás metoo Harvey Weinstein alkalmazott zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein áldozatainak száma egyre csak nő: ezúttal egy volt asszisztense tálalt ki a zaklatásról. Hiába kapott 40 milliót a hallgatásáért, inkább visszafizeti, minthogy csendben maradjon. 

Harvey Weinstein áldozatainak száma egyre csak nő, kevés olyan színésznő vagy alkalmazott van, akit nem zaklatott a közös munka során. A producer így egyre nagyobb bajban van, mert senki nem hajlandó tovább hallgatni arról, mit is művelt velük. Van, akit a pénz sem tántorít el attól, hogy megszólaljon. Egy volt alkalmazottja például 1998-ban 165 ezer dollárt kapott a hallgatásért, vagyis átszámítva több mint 40 millió forintot, mégis kitálalt. Az sem zavarja, ha vissza kell fizetnie az összeget.

Egyre több nő vall Harvey Weinstein ellen Forrás: Getty Images/Alexander Koerner

Nem akar tovább csendben maradni Zelda Perkins, története nem különbözik azoktól a nőkétől, akik eddig felszólaltak. Az asszisztenstől masszírozást kért a producer, majd megpróbálta beráncigálni az ágyba. Amikor pedig szóban kifogásolta Weinstein viselkedését, a férfi megszégyenítette őt. Éppen ezért egyből nem is jelentette a történteket, de miután egy másik kolléganője bevallotta, hogy őt is zaklatta a producer, megtette a szükséges lépéseket. Weinstein mindkét nőnek kártérítést fizetett, akik egy titoktartási egyezményt is aláírtak. Mivel Zelda Perkins ezt megsértette, lehet, hogy vissza kell majd fizetnie a kártérítés összegét, de a volt asszisztens vállalja a kockázatot - írja a Financial Times.

Damu Roland és Linda szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-damu-roland-es-linda-szakitottak-a-szinesz-tarsat-keres.htmlDamu Roland néhány hónappal ezelőtt a Fókusz műsorában mutatta meg új szerelmét, Lindát. Arról beszélt, végre talán megtalálhatja a boldogságot, és már a babát is tervezték. Nos, ebből nem lesz semmi, a színész és a lány szakítottak. TV + Sztárok--Abortusza volt a Luxusfeleségek sztárjának, Vasvári Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-abortusza-volt-a-luxusfelesegek-sztarjanak.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című megosztó reality gazdag feleségek hétköznapjait mutatja be. 5 szép és tehetős nő enged bepillantást otthonába, családi életébe, sokszor többet is láttatnak, mint amennyit a jóízlés megenged. Ezúttal a csapat szőke hisztérikája mesélt múltbéli tragédiájáról. TV + Sztárok--Összeomlott az X-Faktor sztárja, az extrém külsejű Erdős Violahttp://www.life.hu/sztarok/20171024-osszeomlott-az-x-faktor-sztarja-erdos-viola.htmlAz X-Faktor második élő showja is bővelkedett izgalmakban... TV + SztárokOrigoVerebes István a Facebookon magyarázza véleményét a szexuális zaklatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-verebes-istvan-magyarazza-velemenyet-a-szexualis-zaklatasrol.htmlVerebes István az Egyenes beszéd című műsorban mondta el véleményét Marton László zaklatási ügyében, amiért aztán sokan támadták. Most a Facebookon szólalt meg újra.TV + SztárokOrigo22 év házasság után válik Ewan McGregor és Eve Mavrakishttp://www.life.hu/sztarok/20171023-ewan-mcgregor-es-eve-mavrakis-22-ev-hazassag-utan-valik.htmlEwan McGregor félrelépett, rajtakapták egyik kolléganőjével, amikor az utcán csókolóztak. TV + Sztárok--Szakításáról vallott Dér Heni: ezért ment tönkre a kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20171023-szakitasarol-vallott-der-heni-ezert-ment-tonkre-a-kapcsolata.htmlVárkonyi Andrea a párkapcsolatokról beszélgetett a vendégeivel, amikor a zavaró szokásokra terelődött a szó. Dér Heni elárulta a Micsoda Nők! című műsorban, hogy volt már olyan kapcsolata korábban, ami pontosan emiatt ment tönkre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.