Zsidró Tamás Dobó Kata fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Katáék fotóján jót mosolyogtak a rajongók. 

Dobó Kata egy igen sikeres nő, aki egyszerre állja meg a helyét a családi életben és a munkában, ezek mellett pedig még azért is tesz, hogy ilyen gyönyörű legyen. Nemrég egy interjúban elmondta, hogy szerinte mik a legfontosabb dolgok az életben, de azt külön kiemelte, hogy a sikeréhez a boldog párkapcsolata is sokban hozzájárul.

A színésznő bevallotta, hogy már egész jól összecsziszolódtak, megszokták egymás ritmusát, életvitelét Tamással, ezért nagyon harmonikus az együttélésük.

Erről tett tanúbizonyságot az a fotó is, amit nemrég a közösségi oldalán posztolt a szexi színésznő. Betekintést engedett a vasárnapi pihenésükbe, és viccesen megmutatta a követőinek, hogy melyikőjüknek göndörebb a haja:

#lazysunday #hajhaj #kinekgondorebb #szerintemegyertelmu #bolondozunk #mylove❤️ @tamas_zsidro #szepnapot

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

Párkapcsolata kezdeteiről mesélt Dobó Kata: Videó!

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly talált egymásra Dobó Kata és Zsidró Tamás. A friss kapcsolat híre többeket is meglepett, hiszen már több, mint 20 éve ismerik egymást, de soha nem volt jele annak, hogy érdeklődnének egymás iránt. A sztáranyuka állítása szerint korábban elképzelhetetlennek tartotta volna, hogy Tamással szerelembe essen. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.