családalapítás Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a jövőbeli terveiről. Többek között arról is, hogy szeretne családot alapítani, ráadásul, duplán. 

Varga Viktor egy igazi művészlélek, amiről a nem régen adott exkluzív interjújában is mesélt. A fiatal férfi elárulta, hogy sokszor az álmaiból merít ötleteket, amelyeket festményekbe, dalszövegekbe ültet át. Most azonban egy teljesen más álmáról mesélt, egy olyanról, amit Cinthyával szeretne megvalósítani:

"Tudatosult bennem, hogy az emberek valójában családokban élnek. Jó, eddig is tudtam róla, csak nem fogtam fel a jelentőségét. Érdekes, hogy ez csak most kezdett el foglalkoztatni, amikor otthon gondok vannak, zátonyra futott a szüleim házassága. Pár hónappal ezelőtt ilyesmi még eszembe sem jutott volna"

Varga Viktor és a szerelme, Cinthya Forrás: Instagram

És mivel Cinthyával teljes boldogságban élnek, így nem csoda, hogy a zenész egyre komolyabb terveket szövöget vele:

"Elmondhatatlan érzés az, hogy van egy életemet végigkísérő szerelmem, akiről gondoskodhatom, akinek jobbá tudom tenni az életét. És végre nem magammal kell foglalkozni, ahogyan eddig csináltam, mert foglalkozik Cinthya is velem eleget. Valami újra és komolyra vágyom. Mostanra értünk meg egymáshoz, mint egy cseresznyepár. Elsődleges feladat tehát gondoskodni a szerelmemről, aztán majd utódokat nemzeni. Ikreket szeretnénk, mert mindamellett, hogy egymás szeretői vagyunk, olyan mintha ikrek is lennénk" - írta meg a Bors.

Ördög Nóráék sosem látott videót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-ordog-noraek-sosem-latott-video-felvetele-kerult-elo.htmlHamarosan elindul az Ázsia Expressz, melyet 5 héten keresztül forgattak Ázsia különböző pontjain. A műsorvezető Ördög Nóra volt, aki vitte magával családját is erre nem mindennapi kalandra. TV + Sztárok--Otthon szeretné világra hozni harmadik gyermekét Katalin http://www.life.hu/sztarok/20171024-katalin-hercegne-otthon-szeretne-vilagra-hozni-harmadik-gyermeket.htmlNők ezrei akarják követni a hercegné példáját. TV + Sztárok--A Feleségek Luxuskivitelben Vivije 15 milliós esküvőt tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-a-felesegek-luxuskivitelben-vivije-15-millios-eskuvot-akar.htmlLuxus Vivi kezét megkérte a párja, Fecsó és már az esküvőt tervezik. A szőkeségnek vannak elképzelései, négy menyasszonyi ruhát szeretne, és sok gyémántot. TV + Sztárok--Oroszlán Szonja megszólalt a molesztálásokkal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-oroszlan-szonja-elmondta-velemenyet-a-molesztalasokrol.htmlOroszlán Szonja hosszú Facebook-posztban mondta el véleményét az egy-két hete kitört molesztálási botrányról. Ő nem érintett, soha senki nem bántotta, de szerinte a nők igenis tehetnek róla, ha egy férfi félreérti őket. TV + SztárokOrigoDobó Kata és Zsidró Tamás az ágyból posztolt fotót http://www.life.hu/sztarok/20171024-az-agyban-fekve-posztolt-dobo-kata-es-zsidro-tamas.htmlDobó Katáék fotóján jót mosolyogtak a rajongók. TV + Sztárok--A Váratlan utazás egykori gyerekszereplőjét is be akarta hálózni Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-a-varatlan-utazas-egykori-szereplojenel-is-probalkozott-harvey-weinstein.htmlSarah Polley a Váratlan utazásban lett ismert, ennek ellenére mára lefordult a színészettől, és inkább rendezőként tevékenykedik. Évekkel ezelőtt neki is volt egy érdekes találkozása a molesztáló producerrel, Harvey Weinsteinnel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.