Micsoda nők! Várkonyi Andreával Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka elárulta, mit gondol a szelfiző férfiakról. Szerinte ez több szempontból is ciki. 

A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsorban ezúttal a szeflizés volt a téma, Cseke Katinka pedig kendőzetlenül kifejtette a véleményét a magamutogató férfiakról.

"Ti el tudjátok képzelni, hogy van egészséges pasi, mondjuk, mint az apám, aki hetvenkét éves, de abszolút egészséges, négydiplomás gépészmérnök. Millió dolgot csinált, felnevelte a gyerekeit, kutyák, macskák, házat épített, vitte a családot, és látom az apámat, ahogyan egy sportautó előtt szelfizik? Szerintem ez full beteg. Nekem egy ilyen férfi nem is kéne." - mondta a színésznő.

Cseke Katinka elmondta a véleményét az önmagukat mutogató férfiakról Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Hozzátette, természeten mindez csak az ő véleménye, és azt még eltudja fogadni, ha valaki néha napján feltölt magáról egy-egy képet. De állítja, hogy aki rendszeresen ezt csinálja, azzal legbelül valami nincs rendben:

"Vagy oké, tegye fel egyszer, mert nagyon jó a kocsi, nagyon jó a teste. De, amikor azt látja az ember, hogy mindennap feltesz egy ilyen képet, akkor én azt gondolom, hogy azoknak a pasiknak valamijük kicsi, és ezt próbálják kompenzálni. Most vagy az agyuk, vagy egy testrészük."

Cseke Katinka szerint a világ alkalmatlan egy párkapcsolatra

A Jóban rosszban Böbéje már túl van egy váláson, egyedül neveli a gyermekét, mégis hisz a szerelemben. Bevallotta, hogy az utóbbi időben kizárólag önmagánál nagyjából 10-15 évvel fiatalabb pasikat választott, viszont mióta egyedül van, úgy érzi rájött, miért vonzódik a fiatalokhoz. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.