Csősz Boginak, a Feleségek Luxuskivitelben szereplőjének apja ivott és verte őket

Fotó: Mudra László - Origo -
családon belüli erőszak Csősz Boglárka apa Feleségek luxuskivitelben alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényűző élete miatt ma már sokan irigylik Csősz Bogit, de a gyerekkorát biztosan nem szeretnék. A Feleségek Luxuskivitelben szereplője szörnyű dolgokon ment keresztül kislányként: apja verte édesanyját és őt is. Alkoholista volt. 

Megmutatta fényűző életét Csősz Bogi, de a sötét időszakát sem titkolja el. Gyerekként közel sem volt ugyanis olyan jó élete, mint most. A színésznő és modell bevallotta, hogy édesapja bizony komoly függőséggel küzdött, ami teljesen tönkretette az egész családjuk életét.

Csősz Boglárka élete nem volt boldog Fotó: Mudra László - Origo

Agresszív volt, persze hogy édesanyámat is bántotta.

Blikk

Csősz Bogi elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével: videó

Csősz Bogi milliárdos török üzletemberhez ment hozzá, megismerkedésükről a Life.hu-nak vallott a luxusfeleség.
Volt párját és barátját is elveszítette Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171025-volt-parjat-es-baratjat-is-elveszitette-puskas-peti-enekes.htmlElőbb volt párja, Kinga halt meg súlyos betegséget követően, majd talán legjobb barátját is elveszítette Puskás Peti. Az X-Faktor mentora, most a Story4 Tv Arckép című műsorában Kadarkai Endrének mesélt a történtekről. TV + Sztárok--Varga Viktor megkomolyodott, és ikreket szeretne http://www.life.hu/sztarok/20171024-varga-viktor-bevallotta-hogy-ikreket-szeretne.htmlVarga Viktor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a jövőbeli terveiről. Többek között arról is, hogy szeretne családot alapítani, ráadásul, duplán. TV + SztárokOrigoÁllítják: Jamie Foxx egyáltalán nem hűséges típus http://www.life.hu/sztarok/20171024-allitolag-jamie-foxx-csalja-katie-holmes-t.htmlDöbbenetes hírek keringenek a neten: valóban igaz lenne, hogy Jamie Foxx megcsalja Katie Holmes-t? TV + SztárokAFPStohl András is megszólalt a Marton László ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-stohl-andras-is-megszolalt-a-marton-laszlo-ugyben-ez-a-velemenye.htmlStohl András, aki személyesen is ismeri a szexuális zaklatással vádolt Marton Lászlót, szintén elmondta véleményét a Class Fm reggeli adásában.TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja megszólalt a molesztálásokkal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-oroszlan-szonja-elmondta-velemenyet-a-molesztalasokrol.htmlOroszlán Szonja hosszú Facebook-posztban mondta el véleményét az egy-két hete kitört molesztálási botrányról. Ő nem érintett, soha senki nem bántotta, de szerinte a nők igenis tehetnek róla, ha egy férfi félreérti őket. TV + SztárokOrigoA Váratlan utazás egykori gyerekszereplőjét is be akarta hálózni Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-a-varatlan-utazas-egykori-szereplojenel-is-probalkozott-harvey-weinstein.htmlSarah Polley a Váratlan utazásban lett ismert, ennek ellenére mára lefordult a színészettől, és inkább rendezőként tevékenykedik. Évekkel ezelőtt neki is volt egy érdekes találkozása a molesztáló producerrel, Harvey Weinsteinnel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.