Peller Mariann felmondás Petőfi Rádió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most érkezett a hír: a népszerű rádiós műsorvezető, Peller Mariann elhagyja a Petőfi Rádiót.

A Petőfi Rádió napindító műsora Peller Mariann-nal és Harsányi Leventével minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig izgalmas témákkal várta a hallgatókat: aktuális témákkal, hallgatói sztorikkal, dalpremierekkel és közlekedési információkkal segítették a hallgatókat abban, hogy örömteli legyen az ébredés. Egészen mostanáig.

Peller Mariann abbahagyja a rádiózást Forrás: Instagram/Peller Mariann

A Talpra Magyar szexisen mélyhangú műsorvezetőnője, a Life.hu sztárszerzője most úgy döntött, kiszáll és nem vezeti tovább a reggeli műsort. Döntését Facebook-oldalán egy posztban indokolja:

"Hosszas gondolkodás után, nyár végére, megszületett bennem az egyáltalán nem könnyű döntés, miszerint a vállalt feladataim közül el kell engednem valamit annak érdekében, hogy anyaként és dolgozó nőként is 100%-ban helyt tudjak állni. Sajnos, én nem tudtam könnyedén beletörődni abba, hogy reggelente nem tudok ott lenni, amikor a kisfiaim ébrednek, nem tudom elkészíteni nekik a reggeli kakaót, nem tudok velük lenni, hogy elindítsam a napjukat.
Ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elköszönök a reggeli rádiózástól. Egyrészt azért, hogy olyan édesanya lehessek, amilyennek szerintem lennem kell, másrészt, hogy teljes erőbedobással végezhessem a televíziós munkáimat. Mert időközben „megszületett" a harmadik „gyermekem" is, az Utazás a Lelked körül c. műsor."



Utazás a lelked körül Peller Mariannal - a LifeTV műsoráról

Miért születtünk erre a Földre? Mi dolgunk itt? Mi a sorsfeladatunk? Mihez vagy kihez fordulunk, amikor mélypontra kerül az életünk? Miben hiszünk és miben nem? Ilyen és ehhez hasonló kérdések mindenkiben felmerülnek időről időre. Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ ismert és elismert vendégekkel Peller Mariann új műsorában. Minden műsornak egy-egy ismert és elismert művész, sportoló, előadó személyiség a főszereplője. Mariann velük beszélget hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról. Olyan dolgokról, melyek sokunkkal megesnek, csak éppen valamiért félünk elmesélni ezeket, nehogy bolondnak tartsanak bennünket. Majd a beszélgetésük egy pontján csatlakozik hozzájuk egy asztrológus vagy sorselemző. A félórás műsor célja, hogy az erre nyitott embereket, nézőket elgondolkodtassa és mindezt szórakoztatva tegye.

Korábban az említett műsorról Mariann így nyilatkozott a Life.hu-nak:

A műsor indulása előtt Mariannal készített interjú egészét ITT olvashatod.

Ha kíváncsi vagy az Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című műsor korábbi adásaira, olvasd el őket ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.