Sztárok, akik szívesen kuporgatják a pénzüket

Forrás: Getty Images -
fukarság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak hírességek, akinek akik bizony dagadó pénztárcájuk ellenére is a fogukhoz verik a garast. De kik ezek?

Kristen Bell

A Veronica Mars sztárja több tucat filmben szerepelt a pályafutása alatt, ezért azt feltételezzük, hogy komoly anyagi gondjai nincsenek, és megengedheti magának, hogy vegyen néhány új ruhát, ha éppen ahhoz van kedve. Ennek ellenére a 37 éves szőkeség egyszer bevallotta, hogy a leárazások idején mindig átkutatja a szomszédok postaládáját is, és akiében talál a kedvezményes ruhakuponokból, azt bizony elrakja magának. Nem találunk szavakat!

Megdöbbentő: Kristen Bell a szomszédjaitól lopkod akciós kuponkat Forrás: Getty Images

Ludacris

A szerepei és a dalai alapján a híres rapper egy fényűző életet élő férfi hatását kelti, aki két kézzel szórja a pénzt és habzsolja a csajokat. Pedig a való életben ez egyáltalán nem így van. Sőt, Ludacris kifejezetten spórolós. Egy 24 éves autója van, ami a normálishoz képest is rendszeresebben meghibásodik. De a sztár még mindig nem vágta ki az öreg tragacsot, hanem lelkiismeretesen szervizelteti, ragaszkodik hozzá. Úgy gondolja, hogy amit rendbe lehet hozni, azt nem szabad kidobni.

Ludacris szereti azt a látszatot kelteni, hogy lábon él, miközben még mindig a régi autójával jár Forrás: Getty Images

Jennifer Lawrence

A színésznőnek is bőven van mit a tejbe aprítania, ráadásul mindezt nagyon fiatalon, mégsem habzsolja nagy kanállal az életet. Persze nem is szűkölködik, de például ő sem cserélte le a Volkswagen típusú autóját. Ugyanezt az autót vezette, az Éhezők viadala vagy A hallgatás törvénye előtt is, mint most. Többen is összesúgtak már a háta mögött, hogy hollywoodi sztárként nem egy 39 ezer dolláros, azaz közel 10 millió forintos autóval kéne járnia.

Jennifer Lawrence nem szűkölködik pénzben, mégsem él nagy lábon Forrás: Getty Images

Dave Grohl

A híres zenész főleg a Foo Fighters énekes-gitárosaként, illetve a Nirvana dobosaként vált ismertté. Két ilyen nagysikerű zenekarral a háta mögött bizonyára neki is van miből krumplit venni, mégsem él nagy lábon. Elmondása szerint van egy családi autója, illetve egy háza, ami pont akkora, amekkorára szükségük van. A többi pénzét többnyire bankszámlán tartja. Az egyetlen státuszszimbóluma a stúdiója, amelyet Los Angelesben épített, de ezen kívül teljesen hétköznapi életet él, mindezt szerényen.

Dave Grohl nem él nagy lábon Forrás: Getty Images

Ashley Greene

Az Alkonyat szexi sztárja bizony igazi túlélőnek tartja magát. Szinte minden befolyó összegét félretette, éppen ezért most saját bevallása szerint annyi pénze van, hogy ha 3 évig egyetlen napot sem dolgozna, akkor is képes lenne normálisan fenntartani magát.
"Szerencsés vagyok, mert az édesapám egész kislánykoromban arra nevelt, hogy tartalékoljak amennyit csak tudod. Most pedig már másképp nem is érezném magam biztonságban" - vallotta be a 30 éves szépség.

Ashley Greenet már édesapja is a spórolásra tanította Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.