A TV2 reagált Stohl András zaklatással kapcsolatos kijelentéseire

Fotó: Polyák Attila/Origo -
TV2 Stohl András metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a Class FM-ben fogalmazta meg véleményét a Marton László körül kialakult botrányról, szavai nagy felháborodást keltettek. A TV2 is reagált Stohl szavaira.

Stohl András véleménye nagy felháborodást keltett, a Marton László körül kialakult molesztálási botránnyal kapcsolatban szólalt meg a Class FM-ben a műsorvezető. Marton Lászlót igazi úriembernek írta le, hozzátéve, hogy ez nem jelenti azt, nem történtek meg azok, amiket az áldozatok állítanak. Azt is elmondta, hogy őt is feljelenthetnék szexuális zaklatásért, hiszen Pataki Zitának már a fenekét is megfogta. Később ismét megszólalt és leszögezte, hogy elítélik az erőszakot. A Blikk megkereste a TV2-t Stohl András kijelentésével kapcsolatba, akik megfogalmazták saját álláspontjukat.

Stohl András kijelentésére reagált a TV2 Fotó: Polyák Attila - Origo

"Stohl András a magánvéleményét fogalmazta meg a rádióban, amivel nem értünk egyet. A történtek kivizsgálása ugyanakkor nem a TV2 feladata, mivel az ominózus beszélgetés nem a cégcsoporthoz tartozó médiumban zajlott. A TV2 Csoport elítéli az erőszak, a megaláztatás minden formáját és együtt érez azokkal, akik bármilyen módon elszenvedőként érintettek" – közölte a TV2 sajtóosztálya.

Ez Enyedi Ildikó rendező véleménye a zaklatási botrányról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171027-ez-enyedi-ildiko-rendezo-velemenye-a-zaklatasi-botranyrol.htmlEnyedi Ildikó Balázs Béla-díjas rendező a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak beszélt a zaklatási botrányról. Elmondta, szerinte mit kellene tennie a rendezőknek, és mit lát a színházak megnyilvánulásaiban vagy épp hallgatásukban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVerebes István nemet mondott egy darabra: a művésznő az altestét mosta a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-nemet-mondott-egy-darabra.htmlVerebes István a Marton László-ügy kapcsán többször nyilatkozott, ezúttal arról is beszélt, hogyan utasított vissza ő egy szerepet, amikor úgy érezte, ez nem méltó hozzá: a primadonnát játszó színésznő az altestét mosta a színpadon! TV + SztárokOrigoMarton László bocsánatot kért azoktól, akik úgy érzik, megsértette őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171026-marton-laszlo-bocsanatot-kert.htmlMarton László, a Vígszínház főrendezője az ellene felhozott zaklatási vádakra közleményben reagált. A rendező ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, aki úgy érzi, hogy megsértette őt. TV + Sztárok--Reagált a Vígszínház ügyvédje arra a vádra, hogy Eszenyi Enikő tudott Marton ügyeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-eszenyi-enikot-vadoljak-tudott-marton-ugyeirol-a-vigszinhaz-ugyvedje-reagalt.htmlEszenyi Enikő levelet küldött a Vígszínház bérleteseinek a Maton Lászlót ért vádakról kialakult álláspontjáról. Leszögezte, hogy ő nem értesült igazgatóként soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós szerint igenis tudott az esetekről Eszenyi Enikő. Erre a vádra a Vígszínház jogi képviselője reagált. TV + Sztárok--Harvey Weinstein megerőszakolta Natassia Malthe színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20171026-harvey-weinstein-megeroszakolta-natassia-malthet.htmlHarvey Winstein sok nőt zaklatott, és többen konkrét nemi erőszakkal is vádolják. Most egy újabb színésznő állítja, hogy megerőszakolta őt Harvey Weinstein a BAFTA után. Natassia Malthe hotelszobájába betört a rendező. TV + Sztárok--Reagált a Vígszínház ügyvédje arra a vádra, hogy Eszenyi Enikő tudott Marton ügyeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-eszenyi-enikot-vadoljak-tudott-marton-ugyeirol-a-vigszinhaz-ugyvedje-reagalt.htmlEszenyi Enikő levelet küldött a Vígszínház bérleteseinek a Maton Lászlót ért vádakról kialakult álláspontjáról. Leszögezte, hogy ő nem értesült igazgatóként soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós szerint igenis tudott az esetekről Eszenyi Enikő. Erre a vádra a Vígszínház jogi képviselője reagált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.