Tibi atya felháborodott Fábián Anita véleményén, miszerint a kiherélés a megoldás

Fotó: Humbák Művek Kft., Sárosi Zoltán -
Tibi atya metoo Fábián Anita ivartalanítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Anita is megszólalt a szexuális zaklatások kapcsán. Bár véleménye már nem található meg az üzenőfalán, Tibi atya nem hagyta szó nélkül a megszólalást. 

Fábián Anita színésznő egy videóban mondta el véleményét a szexuális zaklatásokkal kapcsolatban, melyet azóta eltávolított az oldaláról. A felvételben a kecskéje példáján át fogalmazta meg gondolatait: szerinte az ivartalanítás a megoldás a zaklatásos problémák megelőzésére. Tibi atya nem tudta szó nélkül hagyni a színésznő véleményét, saját oldalán reagált.

Tibi atya felháborodott Fábián Anita facebook posztján Fotó: Humbák Művek Kft., Sárosi Zoltán

"

Fábián Anita ma kiherélné az összes férfit már gyerekkorában,

Semmivel. Mindkét esetben diszkriminatív és elfogadhatatlan módon határozunk meg egy csoportot annak biológiai tulajdonságai alapján. Mindkét esetben vélelmezzük, hogy egy adott bűncselekményt csak ez a csoport követhet el, és ami a legszörnyűbb, itt már a gondolkodásunk alapkövét képezi egy olyan förtelmesen megbélyegző feltevés is, miszerint kétféle ember létezik ebben a csoportban: az egyik már elkövette a bűnt, a másik pedig majd el fogja" - írta többek között Tibi Atya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.