Ambrus Attila a Facebookján ír az Ázsia Expresszről és Berki Krisztiánról

Ambrus Attila Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul a TV2 realityje, az Ázsia expressz, amelynek az egykori Viszkis rabló, Ambrus Attila is a résztvevője volt. 

"Először is végtelenül sajnálom, hogy látatlanul egyesek kritikát fogalmaznak meg. (Az esélyegyenlőség jogán legalább a műsor megnézése után, "fikázhatnak").Sajnálatos dolog, hogy Magyarországon sokan előítélettel rendelkeznek, de ez nem az én problémám. Hogy miért vállaltam a szereplést? Kíváncsi voltam arra,hogy 50 évesen szélsőséges körülmények között helyt tudok-e állni, különösen úgy,hogy a "bankok nem támogatnak". Napi egy dollárral utazni embert próbáló feladat" - írja a többi között Attila.

"Végezetül Berkiről: nem vagyok az ügyvédje, nincs közös vállalkozásunk,az indulás előtt egyszer beszéltem vele. Eredetileg nem ő lett volna a versenytársam, kèsz tènykènt kaptam, hogy egy hajóban evezünk. Közvetlen környezetem szintén előítélettel kezelte Krisztián személyét. A kint töltött időszak alatt egy olyan embert ismertem meg, akiben pozitívan csalódtam.Véleményem szerint versenytársként, emberként teljesen más ember, mint amit Önök a televízióban látnak vele kapcsolatban. Nyilván köztünk is voltak komoly viták, de a cèl èrdekèben mindketten félretettük az egoizmusunkat,és bármennyire hihetetlen: sokat tanultam tőle is az út során. Számomra sokat adott ez a kaland: élményekben,tanulságban, konklúzióban egyaránt... és mindenkinek jár egy esély. Köszönöm,hogy elolvasták" - írta ki Ambrus a közösségi oldalra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.