Eltemették Aradszky Lászlót: Dévényi Tibor a szertartás után így búcsúzott

Aradszky László Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás lemezlovas, Dévényi Tibi bácsi is ott volt Aradszky László szombati búcsúztatásán a Szent István Bazilikában. Tibi bácsi a Life.hu-nak könnyek között vallott. 

Kulcsár Edináékat közelebb hozta egymáshoz az Ázsia Expressz - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-kulcsar-edinaek-az-eljegyzesukrol-beszeltek-az-azsia-expressz-utan.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti együtt csinálták végig a TV2 szuperprodukciójának, az Ázsia expressznek megpróbáltatásait. De hogy közelebb hozta-e már őket a műsor, lesz-e eljegyzés, többek közt erről is meséltek a Life.hu-nak.TV + SztárokOrigoAmbrus Attila a Facebookján ír az Ázsia Expresszről és Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-ambrus-attila-viszkis-a-facebookjan-ir-az-azsia-expresszrol-es-berki-krisztianrol.htmlHamarosan indul a TV2 realityje, az Ázsia expressz, amelynek az egykori Viszkis rabló, Ambrus Attila is a résztvevője volt. TV + Sztárok--Bogdán Ádám a magyar válogatott és a Liverpool Fc kapusa Tóth Gabi rajongóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-bogdan-adam-a-magyar-valogatott-es-a-liverpool-fc-kapusa-toth-gabi-koncerten.htmlGabi legutóbbi klubkoncertjére ismert rajongója is ellátogatott. TV + SztárokOrigoBalhéznak a luxusfeleségek: Vivien és Dalma egymásnak esetthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-vivien-es-dalma-egymasnak-esett-felesegek-luxuskivitelben.htmlDalma felkapta a vizet, amikor kiderült, hogy Viviennek is saját ruhakollekciója van. TV + SztárokOrigoÉlete első telenovella sorozatában látható hamarosan Hűvösvölgyi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-elete-elso-telenovella-sorozataban-oltari-csajok-lathato-hamarosan-huvosvolgyi-ildiko.htmlRomantika, szenvedély, oltárian jó csajok, sármos pasik és számtalan kalamajka... Október végén indul az RTLII legújabb hazai fejlesztésű és gyártású napi sorozata, az Oltári csajok. A telenovellát 100 estén keresztül követhetik majd nyomon a nézők, akik a fiatal színészgárda mellett többek között Hűvösvölgyi Ildikóval is találkozhatnak a képernyőn.TV + Sztárok--Rózsa György mindenkit meglepett szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171028--rozsa-gyorgy-mindenkit-meglepett-szerelmevel-a-cirkusszal.htmlMegdöbbentő kijelentést tett az egykori műsorvezető a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.