Aradszky László Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám is jelen volt a Szent István Bazilikában Aradszky László búcsúztatásán. A műsorvezető elmondta, nem csak munkatársak, de barátok is voltak, így a könnyekig meghatódva beszélt róla. 

Karda Bea Aradszky László temetésén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-karda-bea-aradszky-laszlo-temetesen-adott-interjut-felhaborodtak.htmlAz énekesnő a gyászbeszédek közben adott interjút az egyik televíziós csatornának, a gyászolók mellett, a bazilika közepén.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huEltemették Aradszky Lászlót: Dévényi Tibor a szertartás után így búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-eltemettek-aradszky-laszlot-devenyi-tibor-a-szertartas-utan-vallott.htmlA legendás lemezlovas, Dévényi Tibi bácsi is ott volt Aradszky László szombati búcsúztatásán a Szent István Bazilikába. Tibi bácsi a Life.hu-nak mönnyek között vallott. TV + Sztárok--Betekintést enged Ördög Nóra a magánéletébe és az Ázsia expresszbe: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-ordog-nora-az-azsia-expresszrol-es-maganeleterol.htmlÖrdög Nóri az Ázsia expressz műsorvezetőjeként arra vállalkozott, hogy a nézőknek is megmutatja, hogyan készült a TV2 nagyszabású realityje. Nóri nagy döntést hozott, úgy határozott, a nézőket beavatja a magánéletébe. A miértekről a Life.hu-nak mesélt.TV + Sztárok--Balhéznak a luxusfeleségek: Vivien és Dalma egymásnak esetthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-vivien-es-dalma-egymasnak-esett-felesegek-luxuskivitelben.htmlDalma felkapta a vizet, amikor kiderült, hogy Viviennek is saját ruhakollekciója van. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elmondta, miért tűnt el a képernyőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-sebestyen-balazs-elmondta-miert-tunt-el-a-kepernyorol.htmlA Rádió1-en hallhatják a hangját, de képernyőn mostanában nem szerepel Sebestyén Balázs. A műsorvezető, elmondta, mi ennek az oka, és hogy miként éli meg. TV + Sztárok--Rózsa György mindenkit meglepett szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171028--rozsa-gyorgy-mindenkit-meglepett-szerelmevel-a-cirkusszal.htmlMegdöbbentő kijelentést tett az egykori műsorvezető a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.