X-Faktor 2017: Bereznay Dániel és Erdős Viola búcsúzott a harmadik show-ból

X-Faktor Bereznay Dániel kieső Erdős Viola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor harmadik élő showjában a nézők és a mentorok döntése alapján Bereznay Dánielnek és Erdős Violának kellett búcsúznia.

Az X-Faktor 2017 harmadik élő show-ját Gáspár Laci lelkesítő szavakkal indította: arra bíztatta az énekeseket, hogy kápráztassák el a nézőket és a mentorokat. A buzdítást pedig Ricco és Claudia komolyan vette, igazi party hangulattal indították a showt. Puskás Peti nagyon büszke volt, hiszen előző héten ő hangoztatta, hogy szeretne más stílusú dalt látni a duótól.

ByeAlex mentoráltjai, a lányok remekül teljesítettek a harmadik élő showban. Erdős Viola produkciója után mind a négy mentor állva tapsolt.


Tóth Bettina különleges látványvilággal megspékelt produkciója Gáspár Laci szerint olyan volt, mintha egy díjátadón lépett volna fel.


Serena Rigacci ismét bizonyította, hogy tökéletes hangja van, bár Gáspár Laci szerint elmaradt a katarzis.


Radics Gigi mentoráltjai, a fiúk is bizonyítani szerettek volna. Bereznay Dániel produkciója nem győzte meg a mentorokat és a közönséget sem.


Gulyás Roland egy romantikus dallal rukkolt elő. ByeAlex bevallotta, hogy egyik kedvence a fiú, de a lazaságot még tanulnia kell.

Puskás Peti mentoráltjai, a 25 év felettiek sem okoztak csalódást. Abaházi Nagy Lívia csodálatos dívaként lépett színpadra, azonban a mentorok több érzelmet vártak volna tőle.


Berta Dani saját készítésű bőgővel érkezett, amit egy szekrényből rakott össze. ByeAlex szerint a fiú produkciója lendületes volt, és felpörgette a hangulatot. Gáspár Laci örült, hogy visszatért az a Dani, akit a válogatón láttak.

A beérkezett szavazatok alapján elsőként Bereznay Dánielnek kellett búcsúznia az X-Faktortól. Erdős Viola és Abaházi Nagy Lívia párbaját követően a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki, így a közönségre bízták, hogy ki essen ki az élő showból. A szavazatok alapján pedig Erdős Viola számára ért véget a 2017-es X-Faktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.