Tóth Gabi a sztárkapus Bogdán Ádámmal fotózkodott

Tóth Gabi Bogdán Ádám foci kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi péntek esti fellépésére egy igazi sztársportoló is ellátogatott.

Az énekesnő annyira örült a nagy találkozásnak, hogy rögtön az Instájára is felöltötte a fotót, amin Bogdán Ádámmal szerepel. A focista a Liverpool FC kapusa volt, most az angol Wigan Athletic-nél játszik.

Bogdán Ádám a magyar válogatott és a Liverpool Fc kapusa is eljött a mai klubkoncertünkre @bogdanadamofficial

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Így él ma Poór Péter táncdalénekeshttp://www.life.hu/sztarok/20171029-igy-el-ma-poor-peter-tancdalenekes.htmlA 73 éves Poór Péter, a 60-as, 70-es évek népszerű énekese volt. Ma pedig mág többet dolgozik, mint szakmája csúcsán.TV + SztárokOrigoMérhetetlenül csalódott az X-Faktor kiesője, Bereznay Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-merhetetlenul-csalodott-az-x-faktor-kiesoje-bereznay-daniel.htmlA harmadik X-Faktorból párbaj nélkül kellett távoznia Berenay Dánielnek. Az előadó nagyon csalódott volt, hiszen szerinte nem csak rajta múlt a kiesés. A Life.hu-nak elmondta, szerinte mi volt a kiesés oka.TV + SztárokOrigoHázasodni készül az X-Faktor sztárja, Erdős Violahttp://www.life.hu/sztarok/20171029-hazasodni-keszul-az-x-faktor-sztarja-erdos-viola.htmlErdős Viola lett az X-Faktor harmadik adásának vesztese, miután a párbajt követően nem tudtak dönteni a mentorok, és a nézői szavazatok alapján ő kapta a kevesebb voksot. Terveiről, érzéseiről mesélt a Life.hu-nak.TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Bereznay Dániel és Erdős Viola búcsúzott a harmadik show-bólhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-bereznay-daniel-es-erdos-viola-bucsuzott-x-faktor-2017.htmlAz X-Faktor harmadik élő showjában a nézők és a mentorok döntése alapján Bereznay Dánielnek és Erdős Violának kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott Aradszky Lászlótól Koós János és Soltész Rezsőhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-igy-bucsuzott-aradszky-laszlotol-koos-janos-es-soltesz-rezso-temetes.htmlAradszky László temetésén barátai és pályatársai közül Koós János és Soltész Rezső mondták a búcsúbeszédeket. Mindketten kiemelték, hogy nem tudnak elbúcsúzni, csak egy kis időre elköszönnek. Koós János hozzátette, nemsokára úgy is találkoznak.TV + Sztárok--Szexi képek készültek VV Miciről és Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-szexi-kepek-keszultek-vv-micirol-es-vv-krisztianrol.htmlA ValóVilág óta sokat fogyott Mici, most szexi képeken pózol párjával, Krisztiánnal.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.